13 hetes terhes vagyok. A kisfiam elég sok fertőzést hazahoz az oviból és rendszerint el is kapom tőle. Mit tehetnék, hogy erősítsem az immunrendszerünket, hogy ő is és én is ellenállóbbak legyünk?
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 10:37
1/2 anonim válasza:
Igyatok meg minden nap egy bögre csipketeát.(Nem filteres,hanem termésből hidegáztatással,olyat,ami legalább 8 órát ázott,és tilos forralni.)Napi egy evőkanál méz.Fogyassz sok vöröshagymát, céklát és savanyú káposztát.
Ezek mind magas vitamintartalmúak és erősítik az immunrendszert.Én jobbnak tartom őket,mint bármelyik bolti vitamint.Persze 1-1 nátha nélkül nem múlhat el tél,de azért így nem fogtok minden apró cseprő betegséget összeszedni.
Jah,és ha már megvan a baj,akkor ajánlom a homeopátiás szerek használatát,mert azok nem rontják az immunrendszert.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,kipróbáljuk!
2008. dec. 7. 10:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!