Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok az olyan férfiró...

Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé rakja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló mellett estem teherbe. Munkám nincs, nemrég léptem ki az iskolából, majd volt egy napi 8 órás melóm 2re voltam bejelentve, de nem vagyok GYED jogosult, csak GYES-t kaphatok. A párom dolgozik, de folyamatos tartozásai vannak, így a bankok vonnak. Kb 60ezer amit a végén megkap. Rengeteg helyen próbálkoztam, munka még mindig semmi. De képtelen lennék elvetetni a gyerekem, már most szeretem. Tanácstalan vagyok.
2012. jún. 16. 11:32
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
19-es!igen!ezt minden édesanya így gondolja!tudod ez ösztönszerű...
2012. jún. 16. 18:33
 22/51 anonim ***** válasza:

Kedves előző, ha ez így lenne, akkor ugye már csak az lenne a megválaszolandó kérdés, hogy ezek az édesanyák is szívesen lennének-e 3.-ak egy kapcsolatban, vagy ez esetben inkább keresnének egy olyan kapcsolatot, ahol elsők lehetnek... tudod, "bánj úgy másokkal..."

(egyébként szerencsére nem, nem minden édesanya gondolja ezt így)

Magának a jelenségnek az elemzése egyébként messze vezetne, úgy sacckb az elmúlt 50-100 évben alakult ki és szinte kizárólag a mi civilizációnkban - és hát meg is lehet nézni a népesedési adatokat összevetve más kulturkörökével, vastagon benne van ez az effekt is, hogy egyes anyukák mintegy "trendi viselkedésként" konkurrenciát láttatnak a párjukban a közös gyerekkel... és hát mki az a mazó, aki konkurrenciát akarna teremteni önmagának...

2012. jún. 16. 20:11
 23/51 anonim ***** válasza:
Biztos férfi lehetsz,akivel nagyon elbántak!
2012. jún. 16. 20:40
 24/51 anonim ***** válasza:
Nézd kedves előző, kétségtelenül férfi vagyok, de hidd el, az euro-atlanti térség népesedési trendjeit nem én egyedül csinálom, ahogy az a sacckb ma minden harmadik nő, aki valahogy a Kérdezőhöz hasonló helyzetbe kerül a gyermekvállalás kapcsán, se az én művem:)
2012. jún. 16. 21:26
 25/51 anonim ***** válasza:
A férfinak üzenem, hogy te sohasem tudod meg, milyen érzés anyának lenni. Nem benned működnek női hormonok, nem neked van anyai ösztönöd, nem te hordtad ki a babát, és nem te szülöd meg. Elfogult vagy!
2012. jún. 16. 23:00
 26/51 anonim ***** válasza:
48%

Nézd kedves Előző, vélheted nyugodtan, hogy elfogult vagyok, nincs ezzel semmi gond... csak éppen ez nem változtat semmit a Kérdező és a hozzá hasonló helyzetben lévők problémáján, ahogy az európai kulturkör demográfiai helyzetén se...

Mellesleg meg a női hormonok az összes kulturkörben ugyanúgy léteznek, ahogy nálunk, meg 100 évvel ezelőtt is léteztek mint ma, tehát a jelenségre ez még csak nem is magyarázat.

Persze az egy másik dolog, ha a t. hölgyek csak sajnálni akarják magukat és egymást, és nem változtatni a problémákon, akkor nem szóltam egy szót se... max annyit, hogy nyugodtam magyarázható, hogy "azok a szemét pasik" - csak vezetni nem vezet sehova. Ahogy az "azok a szemét csajok" se... egymásra lennénk utalva....

2012. jún. 16. 23:28
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem nem jó helyre tévedtél, az eszmefuttatásaidra nem mi vagyunk vevők. Az anyák ezen már túlléptek, akik szültek vagy teherbe estek. Az élet nagy dolgain való elmélkedés jó dolog, de a korodat elnézve meglepő, hogy leragadtál ezen a szinten.
2012. jún. 17. 11:49
 28/51 anonim ***** válasza:

Kedves előző, ha igaz lenne a feltételezésed, hogy "az anyák ezeken a dolgokon már túlléptek", akkor nem születnének rendszeresen ilyen kérdések, mint ez is itt...

De születnek.... ez ennyi.

2012. jún. 17. 12:37
 29/51 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, h menjen a pasi!!!!!!!Szerinted, ha ezért képes lenne elhagyni, akkor szeret téged?????sztem nem. És h még a saját gyermeke sem lágyítja meg a szívét, sztem sekélyes, értéktelen. menjen csak, túléled, ne dobd el a gyermeked érte!!!!!
2012. jún. 18. 08:24
 30/51 anonim ***** válasza:

Kedves előző, bocsi de mennyiben függ őssze az, hogy szereti-e a nőt a férfi azzal, hogy akar-e szülő lenni az adott élethelyzetben?

És kontra, az a nő szerinted szereti igazán a párját, aki még egy pár hetes embriót is elé pakol a saját fontossági sorrendjében?

Nyilván létezik az, hogy valaki vallási vagy lelkiismereti okból 100%-ig abortusz ellenes... férfi is, és nő is... de szerintem az elvárható, hogy az illető erről előre szóljon, a kapcsolat kezdetén, hogy a másik tudjon erre kalkulálni...

2012. jún. 18. 09:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!