Fiú név választás? A ti fiatokat hogy hívják?
Mi most tudtuk meg hogy fiúnk lesz,elkezdtünk fiú neveket keresgetni a névkönyvben,hát mit mondjak...elég béna a legtöbb név.Az a pár ami még kimondható,megjegyezhető vagy értelmes az meg már rengeteg van.Mi most kiválasztottuk a Doriánt,szerintetek szép név?Esetleg tudtok neki becéző alakot?
18hkm
Igen,nekem tetszik ez a név.
Fiaim amúgy Gergő és Levente.
Szia
Mi is rettentő bajban voltunk a fiú nevekkel.
Sok-sok lány név van ami tetszik nekünk, a lányom neve is gyorsan meglett, de a fiúneveke közül ha igazán őszinte akarok lenni, akkor egyik sem tetszik.
Na most ezek után valahogy mégis választaunk kellett.
Márlegelve, hoyg milyen stílusú név jöhet szóba, és hoyg semmivel sem legyen régimódibb vagy modernebb mint a lányunk neve.
Szempont volt még az is hoyg felnőttként is viselhető legyen.
Így döntöttünk a Gábor mellett.
A Dorián név nekem csak azért nem tetszik, mert még sosem hallottam/olvastam, ellenben van Dorina ismerősöm,és nekem a Dorián névnek is ezáltal van egy lányos csengése.
De őszintén mondom, az a lányeg hoyg nektek tetszen (meg persze majd később a gyerkőcnek is), mert minden nap ezen a néven fogjátok szólítani.
Boldog babavárást!
Könnyű szülést.
Szerintem is kicsit lányos hangzása van a Dorián névnek.
Még van időtök bőven hogy döntsetek,de ha nektek tetszik,akkor úgyis az lesz a neve.:)
Én 30 hetes pocakos vagyok és még nincs meg az a név amit mindketten adnánk a fiúnknak.:S
Ami nekem tetszik az apának nem,ami meg neki az meg nekem nem..
Remélem nektek gyorsabban meglesz,mint nekünk:)
Szerintem mi még a szülőszobán is ezen fogunk vitatkozni:D
van egy oscar wilde novella, dorian gray arckepe ( [link] nekem az jutott rola eszembe.
szerintem jo nev, bar nyilvan fugg a vezeteknevtol is
az en fiam konrád, es isszonyu nagy bajban vagyok a leendo huga nevével :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!