Mi most tudtuk meg hogy fiúnk lesz,elkezdtünk fiú neveket keresgetni a névkönyvben,hát mit mondjak...elég béna a legtöbb név.Az a pár ami még kimondható,megjegyezhető vagy értelmes az meg már rengeteg van.Mi most kiválasztottuk a Doriánt,szerintetek szép név?Esetleg tudtok neki becéző alakot?
fiut varunk nehey volt a nevet kivalasztani,de vegulay Alexader nev mellet dontottunk.
2011. okt. 2. 09:26
22/29 anonim válasza:
Húgom most szül neki is Dorián lesz a fia. Én 6 hete szültem, nekem Belián :-) Mi Belikének, vagy Belinek becézzük.
2011. okt. 2. 10:02
23/29 anonim válasza:
A Bűbájos boszorkányokban is Doriánnak hívják a rendőrt, hát, nem egy lányos alkat, szóval szerintem igen férfias név:)
A fiam Sebestyén, az öcsi András lett volna, de nem nőtt fütyije, szóval Eszter lesz.
Én imádom a három szótagos neveket (Ágoston és Bendegúz kivétel): Boldizsár, Benedek, Sámuel, Salamon, Adorján, Jonatán, Benjámin, stb.
2011. okt. 2. 13:23
24/29 anonim válasza:
Nekunk is tobb lanynevunk vol s fiunevbol nem sok tetszett vegulis mikor megtudtuk h fiunk leszbmaradt a Matyas es nem szeretnenkmbecezni. Tetszik a Dorian escnem beceznem mert szep igy ahogy van
2011. okt. 2. 22:16
25/29 anonim válasza:
Nekem a Bence és a Máté tetszett, de a párom hallani sem akart róla:) Ő Zsoltot esetleg Pétert szeretett volna, ami meg nekem nem tetszett annyira, így apa után Tamás lesz:)
23hkm.
2011. okt. 3. 09:19
26/29 A kérdező kommentje:
Hú mennyien írtatok,nem is gondoltam volna hogy ennyien válaszoltok ráadásul mindenki kedves.És bocsi hogy csak most írok de eddig nem tudtam géphez jutni.Hát azóta eldőlt hogy Dorián lesz mert apa teljesen beleszeretett ebbe a névbe,a lányomnak egyáltalán nem tetszik a fiaimnak meg mindegy.A másik két fiamat Dánielnek(18)és Alexnek(9) hívják.Amit írtatok neveket azok is tökjók,bár én a Mátyáson nagyon csodálkoztam mert erre mifelénk még nem hallottam ilyen nevű gyerekről.Nekem nagyon bejön még a Máté,Noel,Bence,Balázs,Milán,Bálint de ezekből már rengeteg van,ezek már olyan tucat nevek.Ha van kedvetek még írjatok az eddigi válaszokat pedig köszönöm!Szép napot mindenkinek!
2011. okt. 4. 10:19
27/29 anonim válasza:
Nekem már 19 évvel ezelőtt tetszett a Mátyás! A fiam azóta viseli:) És neki is tetszik!
2011. okt. 4. 15:17
28/29 anonim válasza:
Ha minden igaz, pár nap múlva lesz egy Áronunk. Ha még lesz fiúnk, akkor az Ábel, Andor, Ádám tetszenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!