Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok az olyan férfiró...

Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé rakja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló mellett estem teherbe. Munkám nincs, nemrég léptem ki az iskolából, majd volt egy napi 8 órás melóm 2re voltam bejelentve, de nem vagyok GYED jogosult, csak GYES-t kaphatok. A párom dolgozik, de folyamatos tartozásai vannak, így a bankok vonnak. Kb 60ezer amit a végén megkap. Rengeteg helyen próbálkoztam, munka még mindig semmi. De képtelen lennék elvetetni a gyerekem, már most szeretem. Tanácstalan vagyok.
2012. jún. 16. 11:32
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Tudom, hogy a szüleim minden támogatást megadnának, de anyukám rokkantnyugdíjas és most fogják elvenni tőle a nyugdíj pénzt. Apukámnak volt egy vállalkozása de 4 éve vége lett, így most közmunkán van, ami havi 47ezer forint. Kölcsön van a nyakukon. Így nem várhatom el tőlük, hogy még nekem is segítsenek.
2012. jún. 16. 12:16
 12/51 anonim ***** válasza:
Bár még nagyon fiatal vagy,akármikor lehet gyereked,ilyen háttérrel lehet hogy csak megbízható partnerrel vállalnám a babát!persze nincs rá garancia hogy később jobb lesz.bízzunk benne.mindenesetre életed legnehezebb döntése előtt állsz.Nem a pasira gondolok...őt dobnám azonnal.
2012. jún. 16. 12:28
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gerinctelen de a ti esetekben sajnos realista :-( Mindenképpen hagyd el.
2012. jún. 16. 12:51
 14/51 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Nagyon sajnálom,hogy így alakult! Én csak leírom mit tennék én a te helyedben.A babát én is megtartanám,mert még soha egy nőtől nem hallottam azt,hogy megbánta,hogy megszülte a picit.A pasit dobnám (nem tudom mióta vagytok együtt,de ebben az esetben ez már lényegtelen) A szüleimnél laknék majd csak lesz valahogy címmel és hinnék abban,hogy igenis találok megfelelő férfit aki elfogad gyerekestől,márpedig van ilyen férfi még hál isten.Az apját meg nem engedném a gyerek közelébe.Aztán ezt meg te döntöd el.Ne légy nagyon szomorú,ha megszületik sok örömed lesz benne,és mi nők igenis megvagyunk férfi nélkül ha kell,sokkal keményebbek vagyunk.A szüleidre ha nem is inkább anyagilag de szeretetben,törődésben biztos ott lesznek veled/veletek,és ez bizony többet ér a pénznél!
2012. jún. 16. 13:24
 15/51 anonim válasza:
Elzavarnám a pics@ba,és szülnék magamnak egy csodálatos babát!!!
2012. jún. 16. 13:26
 16/51 A kérdező kommentje:
nem is érdekelne, hogy lenne e mellettem férfi, mert imádom a gyerekeket a sajátomban meg tudom hogy még inkább meglelném a boldogságomat.
2012. jún. 16. 13:36
 17/51 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondanék: imádtam a párom (most is nagyon szeretem), mielőtt megszületett a kicsikém. Nem tudtam elképzelni, hogy a kis jövevényt fogom annyira szeretni, mint a párom. 1-2 hónap és hatalmasat fordult a világ, a kicsikém a mindenem, olyan érzéssel szeretem, amilyenre kifejezés nem létezik... A párom is szeretem, de már valahogy a pici az első. A picikémtől soha sem tudnék megválni, a páromtól való elválást meg át tudnám vészelni.

Egyértelmű a választásod szerintem, a kicsi babád mindig ott lesz veled, őt a sírodig imádni fogod, a párodból bármikor kiábrándulhatsz, ő is belőled. Senki nem fog annyira szeretni téged, mint a kicsikéd, és te sem fogsz senkit annyira, mint őt!

2012. jún. 16. 13:39
 18/51 anonim ***** válasza:

Nézd, én azt gondolom, hogy az ilyesmit (az esetleges nem várt terhességhez való hozzáállást) előre célszerű letisztázni. És akkor megúszhatóak lennének az ilyen konfliktusok zömmel.

Így meg az van, hogy a nő is meghozza a saját döntését a saját lehetőségei között, meg a férfi is meghozza a saját döntését a saját lehetőségei között.

2012. jún. 16. 14:02
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
"A párom is szeretem, de már valahogy a pici az első. A picikémtől soha sem tudnék megválni, a páromtól való elválást meg át tudnám vészelni." - na, pont ez az a hozzáállás kedves hölgyek, amiért egyre kevesebb férfi partner a gyerekvállalásban, és egyre több az olyan konfliktus, mint ami a kérdésben is szerepel.
2012. jún. 16. 14:07
 20/51 anonim ***** válasza:

Ha elvetetnéd, nem hiszem, hogy meg tudnád nekik bocsátani, se magadnak. Ő meg ezek szerint nem akar gyereket. A kapcsolatnak így annyi, ha nem most, majd valamikor később... A kérdés, hogy egyedül tudod e vállalni, anyagilag érzelmileg.

(Nekem nincs véleményem a srácról, nem akar még gyereket, nem lehet erre kényszeríteni, szerintem ezt meg lehet érteni. Ő nem akarja, innentől a te döntésed, hogy hogyan tovább... )

2012. jún. 16. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!