Miért szülnek sokan ilyen fiatalon?
Van nem egy két ismerősöm akik 16-18évesek,és már babát várnak.
Volt ostálytársaim is vannak elég sokan akikne gyerekük van,van akinek 3 isNéha úgy érzem hogy teljesen le vagyok maradva,22 évesen.Bár én is szeretnék babát,de addig minek szüljek amíg nincs saját lakásom?Mire?Pedig néha irigylem őket,hogy de jó nekik.És mire szülnek azok akitől elveszik a babát?És mire szül az aki nem tudja hogy ki az apa,és letagadja a babáját?
Azert szulnek sokan ilyen fiatalon, mert veletlenul teherbe esnek, es nincs szivuk elvetetni mar.
Ezek a babak mind-mind veletlen babak csak, felesleges irigykednek rajuk.
Majd neked is lesz, szerintem sokkal nagyobb orom egy felelosen, tervezve vart kisbaba akinek van hova szuletnie.
Eloszor az alapok, utana a baba.
Pár házzal tőlünk lakik egy anyuka, 28 éves. Már van 5 gyereke, a legidősebb hatodikba megy most...Mellette volt 2 abortusza. 20 éves kor körül talán még érthető, ha babát vállal valaki, de 16 évesen semmiképpen! Nekem legalábbis túl korainak tűnik.
3 gyerekes anyuka
hát ez egy nagyon összetett kérdés szerintem...16 évesen persze hogy besikerül a baba,naná hogy nem tervezett,ki az a hülye aki direkt akar 2009ben 16 évesen szülni???de ha ennyi vetélésük volt már,csak annyit mondanék,hogy szerintem megérdemlik a történteket...feltalálták már a fogamzásgátlást nem is egy formában!!!!persze a baba issza meg a levét,de ez már egy másik téma..aki meg siránkozik,hogy a gimi alatt szült mert már előtte annyi vetélése volt,az magára vessen szerintem!!én 21 vagyok és 23 hetes terhes,de mi így akartuk...viszont nincs még saját lakásunk még saját kocsink sem...de ez felgyorsítja a folyamatot,mert ha nincs a pici,akkor magamat ismerve 30-35 éves koromig gyűjtögetnék és csak akkor szülnék,de így már 2-3 hónap és költözünk...
kicsit össze-vissza fogalmaztam,de remélem,hogy érhető amit mondani akarok:)
Akkor tudod is a kerdesedre a valaszt. Azert szulnek, mert muszaj megszulniuk. Azert szulnek, mert nem vedekeznek egyaltalan.
Nem ertem, miert irigyled oket? Miert lenne jo nekik? A semmire szulni?
Inkabb tanulj, dolgozz, keress igazi tarsat magadnak, es utana vallalj felelosen babat. Ne az "ilyen" emberekkel foglalkozzal, sajnos van beloluk eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!