19 éves vagy a párom 20 nemsoká (július közepe) születik a picim! Más kismamik is vannak akik ilyen fiatalon szülnek szültek? Hogy zajlik a minden nap a picurkával ill. aki még nem szült anélkül?
A nem szültek azok buliznak itt a nyár....
A szültek pedig neveli a babát.Èn ilyen fiatalon nem akartam szülni.Más járt a fejemben.Elözször is munka,lakás,stb..28 vagyok,a lányom 1,5 éves.
Jó lett volna pár évvel elöbb szülni,de akkor nem úgy alakult az életünk...Külföldre költöztünk...Fiatalon jó,mert fiatal anyuka leszel.Csak kérde´s,hogy megfelelö körülmények lesznek e???
Szia!
Én az első bébimet 20 évesen szültem (párommal egyidősek vagyunk), most 22 vagyok és 7 hetes pocakos! :)
19 évesek voltunk mikor összeházasodtunk, és nem azért mert ahogy mondani szokták "bekaptam a legyet", hanem mert szerettük/szeretjük egymást! Mindkét bébi tervezett volt, nagyon vártuk/várjuk! :)
Imádom a fiam, nekem abszolút nem hiányzik az hogy minden hétvégén bulizzak és félholtra igyam magam! Kitölti a napon minden percét, mikor terhes voltam vele szinte egész nap csak aludtam. :) Neked is tudom ajánlani a sok pihenést, mert ha már meg lesz a babád úgyse nagyon lesz rá lehetőséged. Most is tudnék aludni, de egy 18 hónapos örökmozgóval már nem olyan egyszerű...:)
Egyébként nekem is érettségim van, mielőtt teherbe estem dolgoztam így most GYED-et kapok, a férjem dolgozik. Én sem értem mikor egy fiatal pár vár babát, miért kell rögtön arra gondolni hogy azért mert rosszak a körélmények és mondjuk tanulatlan, buta emberek.
Na mindegy!
Sok boldogságot Nektek!!!
Szia!18éves voltam mikor megtudtam hogy Babám lesz!Már egyetemre jártam.
Ma már 19vagyok 33hetes pocakos:):)
Nem tervezett Baba volt,de mára már nagyon várom hogy megérkezzen a Kisfiam:)
Házunk ugyan nincs szülőknél lakom,de a Párom aki 27éves külföldön dolgozik,jol keres,a Picinek megvan,meglesz mindene.
Én sajna napközben unatkozom,már alig tudok vmit csinálni,párom nagyon messze:(
De már csak 7hét és Babázunk anyuval éjjel nappal:DKözben páromat várom haza.
Gratulálok a Babához!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!