Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagy a párom 20...

19 éves vagy a párom 20 nemsoká (július közepe) születik a picim! Más kismamik is vannak akik ilyen fiatalon szülnek szültek? Hogy zajlik a minden nap a picurkával ill. aki még nem szült anélkül?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 19:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
én még nem töltöttem be a 19-et amikor szültem. Apuka se. Azóta egyedül maradtam, van egy új párom, és most 24 hetes pocis vagyok
2009. jún. 6. 19:03
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

A nem szültek azok buliznak itt a nyár....

A szültek pedig neveli a babát.Èn ilyen fiatalon nem akartam szülni.Más járt a fejemben.Elözször is munka,lakás,stb..28 vagyok,a lányom 1,5 éves.

Jó lett volna pár évvel elöbb szülni,de akkor nem úgy alakult az életünk...Külföldre költöztünk...Fiatalon jó,mert fiatal anyuka leszel.Csak kérde´s,hogy megfelelö körülmények lesznek e???

2009. jún. 6. 19:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem hanem úgy hogy aki 18-19 éves kismama és még nem született meg a picije hogy annak hogy telik egy napja...erre gondoltam:)hát gondoltam hogy aki nem terhes az bulizik:)
2009. jún. 6. 19:19
 4/19 A kérdező kommentje:
Ja amugy persze megfelelő...hát miért ne egyből arra kell gondolni hogy mert 19 vok akkor már a körülmény is rossz...hát nem!Most érettségiztek le a párom jól keres vettünk 1 szép házat,mindent megvettük a picurnak ugyhogy minden oké..nem értem az olyan embereket akik a kor maitt egyből rosszra gondolnak...
2009. jún. 6. 19:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az első bébimet 20 évesen szültem (párommal egyidősek vagyunk), most 22 vagyok és 7 hetes pocakos! :)

19 évesek voltunk mikor összeházasodtunk, és nem azért mert ahogy mondani szokták "bekaptam a legyet", hanem mert szerettük/szeretjük egymást! Mindkét bébi tervezett volt, nagyon vártuk/várjuk! :)

Imádom a fiam, nekem abszolút nem hiányzik az hogy minden hétvégén bulizzak és félholtra igyam magam! Kitölti a napon minden percét, mikor terhes voltam vele szinte egész nap csak aludtam. :) Neked is tudom ajánlani a sok pihenést, mert ha már meg lesz a babád úgyse nagyon lesz rá lehetőséged. Most is tudnék aludni, de egy 18 hónapos örökmozgóval már nem olyan egyszerű...:)

Egyébként nekem is érettségim van, mielőtt teherbe estem dolgoztam így most GYED-et kapok, a férjem dolgozik. Én sem értem mikor egy fiatal pár vár babát, miért kell rögtön arra gondolni hogy azért mert rosszak a körélmények és mondjuk tanulatlan, buta emberek.

Na mindegy!

Sok boldogságot Nektek!!!

2009. jún. 6. 19:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi:)végre egy normális ember,normális véleménnyel:)
2009. jún. 6. 19:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ÉN 31 vagyok és a baba nem akar jönni! Mostmár úgy gondolom, hogy hamarabb jöjjön mint sosem! Gratulalok nektek, te legalább fiatal anyuka leszel!
2009. jún. 6. 20:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 20 éves voltam ,amikor a fiam született, most 17 éves lesz. Azóta van még 3 gyerekünk. Nekem nagyon jó volt, hogy fiatalon lettem anyuka, nagyon élveztem. Persze, most a 9 hónapos kislányommal más volt ismét kismamának lenni, újra babát várni. Szerintem mindkét életkornak megvannak a maga pozitív és negatív oldalai. De, inkább a pozitívumokra koncentrálj és akkor minden rendben lesz. Boldog babavárást és könnyű szülést!
2009. jún. 6. 20:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!18éves voltam mikor megtudtam hogy Babám lesz!Már egyetemre jártam.

Ma már 19vagyok 33hetes pocakos:):)

Nem tervezett Baba volt,de mára már nagyon várom hogy megérkezzen a Kisfiam:)

Házunk ugyan nincs szülőknél lakom,de a Párom aki 27éves külföldön dolgozik,jol keres,a Picinek megvan,meglesz mindene.

Én sajna napközben unatkozom,már alig tudok vmit csinálni,párom nagyon messze:(

De már csak 7hét és Babázunk anyuval éjjel nappal:DKözben páromat várom haza.

Gratulálok a Babához!!

2009. jún. 6. 20:54
 10/19 anonim ***** válasza:
19.5 évesen szültem,életem legjobb döntése volt.A fiam ma már 17 éves,az öccse 1,és nagyon imádom őket.Jó lenne,ha születne egy húguk...szval én nagyon nagyon boldog vagyok,h így alakult.Kívánok minden jót Nektek is!
2009. jún. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!