Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elviselhetetlen rosszullét?

Elviselhetetlen rosszullét?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez normálisnak mondható-e,mert első terhességem.A 6.héten kezdődött és most a 9.héten még rosszabb lett! Egész napos hányinger szédülés,minden este és reggel hányok (már ha van valami a gyomromban) egyébként meg öklendezés van.Nem tudom mikor lesz vége de már nagyon nem bírom! Sokszor eszem keveset,iszom citromos vizet de már ez sem használ.Kinek meddig tartott az ilyen rosszullét? Ha most erősebbek a rosszullétek az biztosan jó jel ugye? Mármint,hogy fejlődik a picur?
2012. jún. 13. 11:34
1 2
 11/12 Kávétejszín ***** válasza:

Bocsi, hogy belekontárkodok, de hogyan jártatok így dolgozni?

Ugyanez a "problémám" nekem is, 6. hétben vagyok, alig bírok mozogni a rosszulléttől, de mennem kell dolgozni (gyerekek közé, napközibe).

2013. ápr. 10. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

2012-06-13 17:26 vagyok

Én sehogy nem jártam. :( A wc-ig nem bírtam elmenni. A 7. héttől táppénzen voltam.

Kedves kérdező, mi lett veled, hogyan alakult a terhességed?

2013. ápr. 11. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!