Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A rosszullét és hányás jó jel?

A rosszullét és hányás jó jel?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert tavaly volt egy sikertelen terhességem,azalatt nem igazán voltam rosszul,nem is hánytam(a baba amúgy nem fejlődött rendesen).Most újra terhes vagyok 7 hetes,és nagyon rosszul vagyok,hányok de már másfél hete.5-6 hetesen voltam dokinál,akkor 2mm volt a baba.Most,hogy ennyire rosszul vagyok jelentheti azt,hogy most végre rendesen fejlődik a babám? Szerdán megyek újra és aggaszt ez a dolog és hogy nem látok magamba,hogy vajon nől-e? Nektek 7 hetesen mekkora volt?Köszönöm aki érti a kérdésem és válaszol :)
2012. jún. 3. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom azt mondta, hogy a rosszullét tényleg jó jel. Azt jelent, hogy a baba életképes, képes "megdolgoztatni" az anya szervezetét.

Arra, hogy a gyerekeim mekkorák voltak 7 hetesen, nem emlékszem.

Boldog babavárást!

2012. jún. 3. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A legjobb jel!

Magas a hcg a szervezetedben,és ez is azt jelenti,hogy jól van a babád!

2012. jún. 3. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Biztos? Úgy hallottam ez csak babona,hogy a rosszullevős kismamákat nyugtassák :) Úgy szeretném ha ez a baba megmaradna most! Az előző 2mm-nél nagyobbra nem nőtt még 10 hetesen sem..
2012. jún. 3. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két vetélésem volt és egyikkel se voltam olyan rosszul. Sőt a másodikkal egyáltalán nem, és ez gyanús is volt. Aztán elmentek.. Viszont szültem már kettőt és jelenleg is kismama vagyok, de ezekkel a babákkal pokoli rosszul voltam! Szóval biztos van ebben valami, mert a hcg szint ilyenkor magasabb. Szerintem jól dolgozik a szervezeted és rendben van-lesz a baba! Én örültem ezeknek a szörnyű hányásoknak, rosszul léteknek, bírd ki te is és csak jóra gondolj!! Szép terhességet! Méretekre nem emlékszem sajna... (papírok a szobában, gyerekek alszanak,nem tudom megnézni, de holnap leírom,jó?)30 hkm.
2012. jún. 3. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
jó köszönöm :)
2012. jún. 3. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, 4-es vagyok. Leírom akkor: első gyerek:6+3 hetesen 5 mm volt, a második gyerek:6+1 hetesen 3 mm volt. A jelenlegivel már csak a 12 hetesen voltam, arról nincs adat. Szép napot!
2012. jún. 4. 16:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. jún. 4. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!