Hahó, kismamák! Hanyadik héttől éreztetek fizikai jeleket magatokon? Pl. Hányás, rosszullét, biz. ételeket jobban kívántátok stb?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 08:09
1/5 anonim válasza:
szia! Én a 6. héttől üzembiztosan émelyegtem, minden reggel/este hánytam, és nem kívántam semmit jobban, hanem pont ellenkezőleg. Addig nagyon szeretett ételek szagától is rosszul lettem, valamit amíg várandós voltam, a 2 kedvenc parfüm illatomat nem bírtam magamon elviselni, mert egyből émelyegni kezdtem tőle. 16 hetes voltam amikor először éreztem a mozgását, és ahogy ezt megjkósolták onnantól a hányás meg is szűnt. De pl húst végig nem kívántam -pedig amúgy kicsit sem vagyok vega hajlamú :)- és ahogy írtam a kedvenc illataimat sem bírtam. Viszont a 18. héttől borzasztó gyomorégés kínzott végig. :) De még így is azt kell mondjam bármikor újra kezdeném, mert hihetetlenül élveztem az egészet :) imádtam várandós lenni :) remélem megadatik még :) Nagyon boldog babavárást, jó egészséget és könnyű/szép/gyors szülést! :)
2/5 anonim válasza:
A 6-7. héttől jöttek a reggeli rosszullétek meg az undor bizonyos ételektől
3/5 anonim válasza:
Én most vagyok 6+2 minden reggel hányingerrel kelek és korában mint szoktam és egész nap hányingerem van. Kajára alig tudok ránézni, amit nagyon kívánok az meg a gyümölcsök. Néha nagyom megkívánok bizonyos ételeket pl. tegnap este a lecsót kívántam meg nagyon, ettem is jó nagy tányérral...
Ez az egész kb. 1 hete kezdődött.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
nektek is áldott 9 hónapot kívánok, és egészséges szép babákat!
2011. jan. 11. 09:34
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! 6+3 vagyok. Pár napja émelygek szinte folyamatosan. Reggel és este a legrosszabb. Igyekszem úgy csinálni, hogy amikor csak egy halvány esélyt érzek arra, hogy vmit meg tudnék enni, azonnal próbálom megoldani. A gyümölcs nálam is működik, meg a sült krumpli, jó sósan. A háztartási keksztől a hideg is kiráz, ill. mindentől, ami édes. Marad a ropi, mint végszükség. Mindenből max 4-5 falatot tudok enni. A gyógyszertárban adtak B6 vitamint, ha reggel sikerül elérni, hogy bennem maradjon, 10 után már egész jól vagyok. Este pedig ha sikerül, elalszom gyorsan, ha nem, beveszek még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!