Lanyok, ez normalis? Eddig semmi bajom nem volt!
Eddig semmit nem ereztem, se emelyges, se hanyinger, az eg vilagon semmi. Most 17 hetes vagyok, es 3-4 napja folyamatos, egesznapos hanyingerem van, + reggelente ebredes utan 2-3-szor hanyni kell.
Jelent ez valami bajt? Valami nincs rendben esetleg? Mert egy ideje mar terhes vagyok, es a hormonjaim is megvannak egy ideje, akkor miert most?
Nem hogy nincs semmi baj, sőt! Ez azt jelenti hogy neked sokkal jobb a méhlepényed, jobban védi a babádat! Én a 12. hétig folyamatosan hánytam most már csak vétve fordul elő... Az orvosom is azt mondta hogy örüljek neki! Szóval ne aggódj! :-) Nagyon sok folyadékot igyál mert a 2-3 hányás alatt nagyon kiszáradhatsz, és ha ez a szám nő, egész nap mondjuk 5-6 hánysz, akkor feltétlen menj orvoshoz mert az már baj lenne. De amíg normális keretek között van, addig semmi gond! Jó babavárást!
17 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Igazából ez a harmadik terhessegem. Az elsövel semmi bajom nem volt. Meg se éreztem.
A másodikkal émelyegtem, hánytam az elsö pillanattól kezdve. Azt a babát elvesztettem 10 hetesen.
Most eddig semmi nem volt, és azért rémültem meg, azt hittem valami baj lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!