Lányok.4 hete és 4 napja volt miss ab-om, még nem jött meg a vérzésem. De a mütét óta még mindig viszket a mellbimbóm, meddig normális ez a tünet, mennyi idö mulva mulnak el a terhességi tünetek?
Én a műtét után 3-4 hétig még rosszul voltam a kávétól és a szagoktól, - persze nem olyan erősen, de a reggeli első konyhába vezető út mindig félelmetes volt...
A melleim is fájtak kb 1,5 hónapig míg! Vérvételből kiderült, kicsit magas a prolaktin, ami a tejtermelés miatt emelkedett meg. Ez visszamegy magától, csak légy türelemmel! Kicsit olyan a szervezetnek most minden, mintha szültünk volna...
2. vagyok.
Nekem épp 11 héttel a műtét után jött meg! Azt hittem, már sosem fog megjönni... De nem volt erős egyáltalán, sőt... De legalább valami volt.
Nagyon jó a prolaktin visszaállítására a barátcserje kapszula, azt ajánlom!! És a méhnyálkahártya felépítésére és peteérésre pedig a méhpempő nagyon jó! Én ezeket szedem.
Meg a műtét után a vérveszteség és vitaminpótlás miatt 2 hónapig szedtem napi fél Gravidát, és napi 1 folsavat, és Cetebe C vitamint is nagy adagban (500 mg). Úgy éreztem, ez kell az erősödéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!