Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki nagyon...

Van itt olyan, aki nagyon sokáig hányt a terhessége alatt?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem egy nagyon kedves barátnőmről, akit eléggé féltek. Most 16 hetes, és még mindig napi 2-3-4 alkalommal hány minden nap. Az orvosa szerint ez így tökéletesen rendben van, de a barátnőm idegei már kezdik felmondani a szolgálatot.

Mit várhat szegény? Mikor szokott ez elmúlni? Létezik olyan, hogy valaki végighányja a 9 hónapot????

2012. jún. 2. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni de vannak igen akik végig hányják a 9 hónapot. Én kb. a 4. hónap végére hagytam abba a hányást! Kitartás a barátnődnek!:)
2012. jún. 2. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:

én a fiammal végighánytam a terhességet (a lányaimmal egyszer sem hánytam)

megszokod egy idő után.én ettem, ittam foilyamatosa, hogy legyen bennem valami, falatonként. Családi ebédekről is folyamatosan kirohantam, visszajöttem, ettem tovább.

Arra figyeljen, hogy egyen igyon,akkor is ha hány utána, nem hány ki mindent, marad benne.

2012. jún. 2. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:

sajnos én is végighánytam, még szülés közben is :(

6 infúziós feltöltést kaptam, utána azért néhány napig jobban voltam, remélem elmúlik szegénynek, együtt érzek vele.

2012. jún. 2. 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:

A nagymamám az első gyermekével (fiú) végighányta a kilenc hónapot, elmondása szerint naponta többször is. Anyukámmal viszont nem volt ilyen gondja, valamint amikor édesanyám velem volt várandós, ő is csak egyszer hányt egy nagyot, mert össze-vissza evett aznap. :) Mivel én lány vagyok, és várandós, és még csak egyszer hánytam, most belegondoltam, hogy talán én is kislányt hordok a szívem alatt... :)

Szóval sajnos előfordul ilyen, de nagyon fontos, hogy mindig pótolja az elveszett folyadékot, mert akár ki is száradhat! Sok kitartást kívánok neki!

2012. jún. 2. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
jajj és tudom, nem a reklám helye, de a canada dry nekem sokat javított az állandó émelygésen
2012. jún. 2. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 30 hétig hánytam. Nekem az orvos már előtte is mondta, hogy ez nem normális, mégsem történt semmi változás :) Aztán a 30. héten vett anyukám egy üveg Salvus vizet és ahogy elkezdtem inni teljesen megszűnt a hányás. Igaz eleinte annyira rossz volt, hogy azt hittem attól hányok, de kortyonként tökre hozzá lehet szokni és valóban nagyon jó. Mondjuk a 30. hétre a hányáshoz is hozzá szoktam már :)
2012. jún. 2. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
én 20 hetes vagyok, és a 6.héttol majdnem minden nap hányással indítok:-)...ha véletlenul nem hányok, akkor végigoklendezem a napomat, de én már ugy hozzászoktam, h szinte természetesnek tunik:-)...nekem is aztmondta a doktonom h minden teljesen rendben, de mondjuk nemorult neki h még mindig hányok...írt fel valami tabit, de azsem segített:-)..
2012. jún. 2. 11:22
 8/9 anonim válasza:
Nem tudom, kinek mi a sok, én a 21. hétig hánytam. Eléggé megviselt, de elmúlt :)
2012. jún. 2. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:

23.hetes vagyok most a masodik fiammal es meg mindig hanyingerrel kuzdok minden nap. Hanyni megcsak egyszer hanytam de ez az allando hanyinger se sokkal jobb :( En mar kezdek beletorodni,hogy valoszinu szulesig ez lesz...

Az elso fiammal a 14.hetig volt hanyingerem ( O mar 3 eves).

2012. jún. 4. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!