Aki sokáig szoptatott ( 2 és fél évig), annak a következő terhessége hamarabb vagy később" várható"? (a hormonszint miatt, ha még az nem állt vissza a régi állapotába:-)
Figyelt kérdés
TAPASZTALATOKRA volnék kíváncsi...köszi:-)2011. jan. 4. 15:53
1/9 anonim válasza:
Ez egyéni, én szoptatás alatt estem teherbe (tervezetten), amikor kb. 15 hónapos volt a lányom. Hat és fél hónapos terhes voltam, amikor elválasztotta magát. Nem egész két hónap szünet után újra szoptatok, már összesen több mint 3 éve... :o)
Van, aki nem tud teherbe esni, amíg szoptat. Tehát egyéni.
2/9 anonim válasza:
nekem volt rendszeres havi verzesem es megsem sikerult a kisteso...akkor a fiam mar 20 honapos volt...egy ujabb ciklus elejen eldontottem hogy elvalsztom aztan elekzdek valami tejapszto bogyot szedni es nekilatunk...amint abbamaradt a szopizas ( meg abban a ciklusban) terhes is lettem pedig meg boven volt tejem...sajnos el is vesztettem a babat 7 hetesen de ennek nem a tej volt az oka...spontan veteltem ezet most varom a verzest hogy a kovetkezo ciklusban nekilassunk megint...tejem meg mindig van de most mar tudom hogy ez nem sok vizet zavar...a lenyeg hogy legyen rendszeres verzesed es peteeresed...esetleg kerj egy prolaktin szint vizsgalatot hogy biztosat tudjatok...
3/9 anonim válasza:
27 hónapig szoptattam.Szülés után első menstruáció 13 hónappal volt,akkor elkezdett kevesebbet cicizni és gondolom azért jött meg.Aztán megint többet cicizett(arra mondom többet hogy naponta többször kérte) így bezavart és 60 napig nem jött meg.Aztán volt havonta 2-szer is,és lassan beállt 24 napra.Most 10 hetes terhes vagyok,2 hónapig vagy talán csak 1.5 hónapig naptár után védekeztünk(mondtam én ha jön a tesó akkor jöjjön)és terhes lettem úgy hogy sokszor cicizett nappal +éjszak 2-szer.Valami érdekel nyugodtan írj.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:-)
és kedves utolsó,Gratula a pocaklakóhoz:-)
( lemaradt,h 3 hónapja lett vége a szopcsinak és elkezdtünk próbálkozni:-)
2011. jan. 7. 15:30
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a prolaktin szint-vizsgálatot is (előzőnek),a kíváncsiság kedvéért valószinű megnézetem ...:-)
2011. jan. 7. 15:32
7/9 A kérdező kommentje:
szia,utolsó,képzeld,tegnap pozitívat teszteltem:-)))
úgy látszik,visszaállt a hormonszint,
hisz elsőre sikerült :-))
2011. febr. 7. 15:02
8/9 anonim válasza:
20:24es vagyok...gratulalok...nagyon boldog babavarast kivanok neked...nehez lesz a 2 gyerekkel de megeri en is ugy vagyok meg egy gyerekre plane amikor azt olvasom hogy masok pozitivat tesztelnek...azt hiszem iden mi is nekifutunk meg 1szer
9/9 A kérdező kommentje:
17:44-nek,köszi a kedvességet:-) Nektek is azt kívánom,h váljon valóra az Álmotok:-)
2011. febr. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!