Elviselhetetlen rosszullét?
Nálam is a 6. héten kezdődött, most vagyok 16 hetes és még mindig tart. Bár kb. 3 hete sokkal elviselhetőbb, nincs egész nap hányingerem, de szinte minden nap hányok, rossz a közérzetem, nem kívánok semmit.
Ez van, én is várom, hogy vége legyen. Remélem, nemsokára úgy kelek fel egy reggel, hogy semmi bajom.
Kitartás! Ha szerencsés vagy, az első trimeszter végére elmúlnak a rosszullétek.
A baba fejlődéséhez pedig semmi köze.
Szerintem hagyd a főzést, főleg, ha azt érzed fáradt vagy!!
Ilyenkor jelez a szervezet, hogy vissza kell fogni, mert új élet növekszik, kell az energia!!! :)
Amúgy nekem a 8. héten volt a legrosszabb, igaz én nem hánytam, csak hányingerem volt, még pityeregtem is a férjemnek, hogy a kedvenc kajáim nem esnek jól, minden inkább kifelé jött volna!!
Egyedül a narancs, meg a narancslé volt jó a gyomromnak, semmi más!
Aztán a 12. hét körül múlt el!!!
Egyébként Czeizel doki is megmondta a 9hónap c. műsorában, hogy jó a hányinger, mert erős a méhlepény!! :)
Tudom, hogy nem vigasz, de bennem ez tartotta a lelket, hogy azért vagyok rosszul, mert az én kis Drágámnak most ez a jó!!
Kitartás!! Ha szerencséd van hamar elmúlik majd!!
30hkm
3 terhességem volt, mind a hárommal a kórházban kötöttem ki a hányás miatt, úgyhogy tudom milyen az elviselhetetlen rosszullét. :( Mindannyiszor a mentő vitt el, mert az ajtóig se tudtam menni. Én egész nap és egész éjjel hánytam. Volt, hogy 20 percet aludtam és 20 percet görnyedtem a wc felett, majd elölről az egész. :( 2x13 kilót fogytam, a harmadikkal "csak" 6 kilót. Az első kettővel a 18. hétig tartott, most a harmadikkal pont a 12. hétig. Ennek ellenére a középső fiam 4,5 kilóval született, a nagyobbik közel 4 kilóval.
Most 19 hetes vagyok, már egész jól, de még mindig gyenge néha. Vigasztaljon, hogy egyszer elmúlik, én is csak a heteket számoltam addig.
Amúgy a 9. hét környéke szokott ÁLTALÁBAN a legrosszabb lenni.
Utolsó vagyok:
"Egyébként Czeizel doki is megmondta a 9hónap c. műsorában, hogy jó a hányinger, mert erős a méhlepény!! :)"
Tényleg nem kötekedésképpen ( :) ), de nem értem miért mondta ezt Czeizel, ugyanis a méhlepény a 12. hétre fejlődik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!