Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elviselhetetlen rosszullét?

Elviselhetetlen rosszullét?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez normálisnak mondható-e,mert első terhességem.A 6.héten kezdődött és most a 9.héten még rosszabb lett! Egész napos hányinger szédülés,minden este és reggel hányok (már ha van valami a gyomromban) egyébként meg öklendezés van.Nem tudom mikor lesz vége de már nagyon nem bírom! Sokszor eszem keveset,iszom citromos vizet de már ez sem használ.Kinek meddig tartott az ilyen rosszullét? Ha most erősebbek a rosszullétek az biztosan jó jel ugye? Mármint,hogy fejlődik a picur?
2012. jún. 13. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A rosszullét sztem nem köthető össze a baba fejlődésével. Az ilyen rosszullét normális, én is így voltam, a 10. héten elmúlt.
2012. jún. 13. 11:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a 6.héten kezdödött és 12 hetessen még mindig tart.Már gondolhatod milye elegem van.Azt hiszem már sosem mulik el :( Kitartás,jobb ötletem nincs.
2012. jún. 13. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Nálam is a 6. héten kezdődött, most vagyok 16 hetes és még mindig tart. Bár kb. 3 hete sokkal elviselhetőbb, nincs egész nap hányingerem, de szinte minden nap hányok, rossz a közérzetem, nem kívánok semmit.

Ez van, én is várom, hogy vége legyen. Remélem, nemsokára úgy kelek fel egy reggel, hogy semmi bajom.

Kitartás! Ha szerencsés vagy, az első trimeszter végére elmúlnak a rosszullétek.

A baba fejlődéséhez pedig semmi köze.

2012. jún. 13. 11:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem!Azért örülök h nem vagyok egyedül :) Neki kéne állnom főzni de mintha ólomból lennék és rosszul vagyok most is pedig ettem fél órája.
2012. jún. 13. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a főzést, főleg, ha azt érzed fáradt vagy!!

Ilyenkor jelez a szervezet, hogy vissza kell fogni, mert új élet növekszik, kell az energia!!! :)

Amúgy nekem a 8. héten volt a legrosszabb, igaz én nem hánytam, csak hányingerem volt, még pityeregtem is a férjemnek, hogy a kedvenc kajáim nem esnek jól, minden inkább kifelé jött volna!!

Egyedül a narancs, meg a narancslé volt jó a gyomromnak, semmi más!

Aztán a 12. hét körül múlt el!!!

Egyébként Czeizel doki is megmondta a 9hónap c. műsorában, hogy jó a hányinger, mert erős a méhlepény!! :)

Tudom, hogy nem vigasz, de bennem ez tartotta a lelket, hogy azért vagyok rosszul, mert az én kis Drágámnak most ez a jó!!

Kitartás!! Ha szerencséd van hamar elmúlik majd!!

30hkm

2012. jún. 13. 12:22
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves vagy :) de muszáj főznöm :)
2012. jún. 13. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:

3 terhességem volt, mind a hárommal a kórházban kötöttem ki a hányás miatt, úgyhogy tudom milyen az elviselhetetlen rosszullét. :( Mindannyiszor a mentő vitt el, mert az ajtóig se tudtam menni. Én egész nap és egész éjjel hánytam. Volt, hogy 20 percet aludtam és 20 percet görnyedtem a wc felett, majd elölről az egész. :( 2x13 kilót fogytam, a harmadikkal "csak" 6 kilót. Az első kettővel a 18. hétig tartott, most a harmadikkal pont a 12. hétig. Ennek ellenére a középső fiam 4,5 kilóval született, a nagyobbik közel 4 kilóval.

Most 19 hetes vagyok, már egész jól, de még mindig gyenge néha. Vigasztaljon, hogy egyszer elmúlik, én is csak a heteket számoltam addig.

Amúgy a 9. hét környéke szokott ÁLTALÁBAN a legrosszabb lenni.

2012. jún. 13. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

"Egyébként Czeizel doki is megmondta a 9hónap c. műsorában, hogy jó a hányinger, mert erős a méhlepény!! :)"

Tényleg nem kötekedésképpen ( :) ), de nem értem miért mondta ezt Czeizel, ugyanis a méhlepény a 12. hétre fejlődik ki.

2012. jún. 13. 17:29
 9/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! akkor én nem panaszkodom,mert amit te kibírtál le a kalappal! és még egyszer bevállaltad :)
2012. jún. 14. 12:14
 10/12 A kérdező kommentje:
lehet a 12.hét utáni rosszullétre gondolt :)
2012. jún. 14. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!