Normalis az egesznapos, elviselhetetlen rosszullet?
Szia!
Sajnos, ez normális jelenség. Nem mindenki van ennyira rosszul, de ez sem jelent semmi rosszat. El fog múlni kb. 5 hét múlva. Addig kitartást kívánok neked!
Igen, nekem 2 hónapon át tartott.
Néha volt egy kis szünet.
Hányinger, hányás, remegés, fejtompaság, hullafáradtság, émelygés.
Végül leerőltettem egy Nescafét, segített, de lehet, hogy már amúgy is szűnt volna. Egy próbát megér.
Én sem tudtam örülni. Teljesen elveszi a figyelmet a szenvedés. Mint egy hónapokon át tartó kemény gyomorrontás vagy másnaposság. Nagyon elegem volt akkoriban.
Pedig elképzeltem, hogy idilli terhességem lesz, tornázok, sétálgatok, nevetek, éneklek meg a többi.
Persze...
Ja, és a hangulatváltozások pluszban!
Most a harmadik trimeszter már jobb.
Kedves utolso!
Akkor tehat neked vegigkiserte meg a 2. trimesztert is??? Mar elore felek. Mindenkitol csak azt hallottam a csaladban, hogy igy elvezdte a terhesseget meg hogy milyen jo volt az elso perctol....Persze, jobb mar nem is lehetne :S
Mindenkinél más, ne aggódj! Én is így voltam, egész napos brutál émelygés... Aztán a 12. héttől mintha elvágták volna. Se hányás, se rosszullét. :)
19+0 hkm
Én vagyok az "utolsó", akit kérdezel újra!
Bocsi, rosszul fogalmaztam!
Nekem is elmúlt minden pont a 12. héten.
Csak most a 30. héten vagyok, és nem is az, hogy jobb, hanem most szuperul érzem magam! Minden téren.
De már a második sem volt rossz émelygés szempontból. Viszont sokat fájt a derekam, és még a várandósság csodálatosságát akkor még nem bírtam felfogni. Most már igen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!