Mit csináljak, ez így elviselhetetlen?
9 hetes terhes vagyok, és a saját konyhámban úgy felfordul a szagoktól a gyomrom, hogy rögtön rohanok a wc-re.
Sehol máshol nincs gond, más konyhájában minden oké. Pedig tiszta, rendes, szép a konyha, és még főzni sem főzök, mert az tényleg durva lenne.
Leegyszerűsítve rosszul vagyok a saját lakásomban.. miért van ez? Mit tegyek? Ráadásul van egy egyévesem, mellette muszáj bemennem a konyhába, mert a férjem még nem is erőltetné...
mikor lesz ez már jobb, mert alig élek..
Sógornőm is épp így járt, neki 11 hetesen elmúlt. (Addig be sem tette a lábát a konyhába.)
Nekem csak a nagyon erős szagoktól fordult fel a gyomron, és az jó sokáig tartott...
F/16
Vegyél fel maszkot, ha a konyhába mész. Ez tűnik ésszerűnek!
Én is utáltam a saját lakásunk, főkleg napplink szagát, ha hazjöttónk egyből émelyegtem.
Elmúlik.
nekem detto. Csak az én konyhámban. Mondjuk, én nem hányok, hanem mentőakcióként rohanok ki az udvarra, és mélyeket lélegzem.
MgB6 lehet, hogy használ, nekem nem jött be.
8 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!