Egyre rosszabbul vagyok. Mit csináljak? Amúgy is ez az egésznapos émelygés, de most kezdem érezni hogy fáj a torkom. Félek, lebetegszek. így se tudok mát mit enni. Mit csináljak?
Részvétem, nagyon rossz érzés, én is kétszer voltam megfázva az émelygős időszak alatt. Homeogene9-et szedtem torokfájásra és meleg teát iszogattam, amibe grapefruitmag-cseppeket raktam (immunerősítő). Próbáltam Aloe First-öt fújkálni a torkomra a fájdalom miatt, de kihánytam. Sós vízre, hagymateára gondolni se bírtam! A Tantum Verde is nagyon jó volt, de figyelni kell rá, hogy benne lévő mentol miatt ne szedd együtt homeopátiás szerrel. Köhögésre Stodal szirupot ittam, minden fajta köhögést csillapít.
Evés: pirítós vajas kifli teával/frissen facsart narancslével? Nekem ez mindig lecsúszott, ebédre héjában sült krumplit ettem vajjal, ilyen viszonylag íztelen kajákon éltem hetekig, mégsem híztam, csak fogytam. A frissen facsart narancslé eszméletlen jót tett az émelygésemnek.
Jobbulást kívánok, jön a tavasz, hamar túl leszel rajta, fel a fejjel!
köszönöm, szerencsére nem lettem beteg.kopp-kopp....
de az émelygés az maradt,tulajdonképpen citromleven meg kefiren élek, ezek mennek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!