Egésznapos megjönérzés és derékfájás normális?
Már éjjel is éreztem, de akkor elmúlt. Reggel óta azonban nem múlik. Jósló lehet? Ezzel az érzéssel most találkozom először, egyáltalán nem volt ilyenem a terhesség alatt.
38 hetes pocis
Nem vagyok orvos,sem szülésznő de van 3 gyermekem.
Igen már lehetnek jóslóid,nekem ált.a 36 héttől voltak.De ha jársz NST re ott mutatja a grafikon is.
A derékfájás is teljesen normális hiszen valszeg a baba beilleszkedett teljesen, feszíti a medence csontokat.
36 hetes vagyok, a derékfájás nálam is folyamatos. Más tünetem egyelőre nincs. Nst-re nekem még nem kellett mennem, de majd hamarosan megyek és ott kimutatják.
Neked az nst mit mutat?
Nálunk NST-n csak egy tappancs van a hason, az a pulzust nézi, fájásnéző tappancs nincs.
De keményedésem sem volt még soha, szóval, ma igazán tanácstalan vagyok. :)
Első vagyok:nem pulzust néz hanem magzati szívhangot(ez két teljesen különböző dolog) :) :)
Amúgy milyen NST gép az ahol nincs fájás erősség mérő tappancs???Legalábbis én mindenhol 2 tappancsos géppel találkoztam.Plusz a kezedbe adják a kis gombot amit akkor kell megnyomni ha mozog a babád.
De ennek ellenére ne izgulj szerintem tök normális ez így,hiszen nemsokára megszülsz.
Ha bármi kérdésed lenne szerintem a védőnő és a dokid mindenre válaszol ha mész gondozásra.
2.vagyok. A méhszájad zárt? Nekem a 33.héten már 2100 volt. Keményedések nekem régebben voltak, a 30.hét körül, akkor az orvosom Magnerot-ot adott, azóta nem keményedek.
Derékfájásra nekem beválik a szoptatós párna, pihenésnél azt teszem a derekam mögé, sokkal jobb tőle.
Amúgy azt mondják, a jósló fájások meleg víz hatására elmúlnak. Próbáltad? Ha elmúlik, akkor az csak jósló.
Sajnos okosabbat én sem tudok :(
Köszi!
OK, igen, szívhangot. :)
Nekünk tényleg csak 1 tappancs van, és a papíron is csak 1 skála van a szívfrekvenciának, a fájásoknak nincs semmi...
Köszi, neked is!
Ezt a zuhanyozás dolgot kipróbálom. :)
A méhszájamat legutóbb a 36. héten nézték, akkor 2000-es volt. De lehet, hogy azóta nyílt.
Egyre izgalmasabb... :))))
2.vagyok. Reméljük, használ a meleg víz Neked, és csak jósló. Inkább maradjon még bent a baba egy kicsit, legalább egy hetet. Bár, ha most születne is már teljesen egészséges lenne :)
Nekem a terhesség elejétől 2000 volt a méhszájam (veleszületett dolog nálam), 33.héttől lett 2100. Azóta többet pihenek. Én 39.hét első napján szülök, addig remélem bent marad a kislányunk :) Programozott császárom lesz a szemem miatt, ezért tudjuk a konkrét időpontot.
Minden jót Neked!
Elmúlt a melegzuhany hatására. :) Kicsit bánkódom is, mert már kezdtem magam beleélni.... :) De ha Ő jól érzi magát odabent, akkor az a lényeg. :)
Drukk neked is, 2. válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!