Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beképzelt terhesség?

Beképzelt terhesség?

Figyelt kérdés
A napokban lettem figyelmes, hogy nagyon nagy a hasam, 3 teszt negatív lett és megis jött. lehetek terhes? Vagy ezt én képzelem be?

2012. jún. 10. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
ő az...
2012. jún. 18. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg. tegnap is volt. Kíváncsi vagyok a holnapi kérdésre...
2012. jún. 18. 21:24
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy nem vagy terhes! Ha az lennél a hasad majdnem egy 5 centivel lentebb dudorodna.
2012. jún. 18. 21:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyi az összes "tüneted", akkor nem valószínű, hogy terhesség áll a háttérben. Vérzéskimaradásod volt? Miért nem mész el dokihoz, ő egyértelmű választ tud adni e kérdésre. Vagy esetleg félsz attól, hogy szembesülsz azzal a ténnyel, hogy nem vagy terhes? Szerintem a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság.:)
2012. jún. 19. 06:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

15-ös!

megnézted a 11-es linkjét?mert ha igen rájöhetsz hogy tegnap előtt vagy már nem is tudom mikor ugyanezt a kérdést már feltette és rekordot döntött a válaszokat illetően.

Ne olvasd el mert kihullik tőle a hajad, röviden leírom mi van benne.

-menstruál rendszeresen

-negatív lett az összes tesztje

-tegnap volt orvosnál aki kiröhögte mert beképzeli magának a terhességet annak ellenére h minden ellene szól.

.nem hisz neki csütörtökön megy másik dokihoz.

-egy pszichológus hölgy a kommentben azt tanácsolta forduljon segítséghez,mert agyilag beteg....

-a közel 200 válasz ellenére sem hiszi el hogy ő nem terhes,hajtja a magáét.

Teljesen beteg a lány,de nem odalent!

-nem eszik-iszik egész nap semmit mert nagy a hasa...

2012. jún. 19. 08:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok. Nem olvastam a linkelt kérdést, de fenti dolgok alapján nem értem, hogy miért kell akkor annyiféleképpen feltenni ugyanazt a kérdést, ugyanazon személynek...

Kedves kérdező! Szerintem akkor várj türelmesen, max. még 40 hétig, és akkor biztosan kiderül, hogy beképzelted-e

2012. jún. 19. 09:04
 18/24 anonim ***** válasza:
16-os vagyok!Azért mert beteg szegény.egész éjszaka fent volt (azért tudom mert én is,37hkm vagyok és alig alszok)mindenki írta neki hogy nem vagy terhes,ő meg jött a hülyeségeivel hogy gyomorsava van meg stb.nem eszik nem tudom mióta mert nagynak látja a hasát...
2012. jún. 19. 10:20
 19/24 anonim ***** válasza:
19%

Én végig olvastam, oda is ezt írtam:

"Megmondom, mi a helyzet Kedves Kérdező!

A saját meg nem született ikertestvéred növekszik a hasadban!!! Ha nem csinálsz sűrgősen valamit, akkor kb 58 éves korodra tényleg akkora lesz a hasad, mint egy kilenc hónapos terhesnek, és akkor fogják kiszedni belőled a kistesód, de akkor már nem lesz emberi formája, hanem úgy fog kinézni, mint egy űrlény. Hidd el, nem szép látvány! Úgy hogy menj csak orvoshoz és mondd meg neki, hogy szeretnéd elvetetni a saját meg nem született ikertestvéredet!"

:D

2012. jún. 19. 11:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Na Médea, igazán büszke lehetsz magadra, keményen odamondtad...

Komolyan mondom némelyik válaszoló már szánalmasabb, mint a kérdező...

2012. jún. 19. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!