Aki görcsölt a terhesség ideje alatt (én a 30. héttől már harmadjára) mikorra szült illetve mitől lehet ilyen hamar?
Figyelt kérdés
Alhasi + deréktáji görcsök úgy veszem észre a hidegfrontok előtt/alatt. Mire lehet számítani? Köszönöm előre is. Most a 31. hétben vagyok.2012. jún. 10. 18:43
1/7 anonim válasza:
Nekem 24 hetesen volt egy durva görcsöm a hidegfronttól, már úgy volt hogy be kell menni kórházba, de végül kezdett enyhülni reggelre pedig már egész jó volt. Utána még 1 hétig görcsölgettem gyengén. Most 29 hetes vagyok, a méhszájam ugyanúgy zárt, szóval semmi nem jelentettek ezek a görcsök.
2/7 anonim válasza:
30 hetesen volt egy nagyon kemény hidegfront , arra úgy begörcsöltem hogy kórházban kötöttem ki.
azóta ha érzem, hogy frontos görcs jön dobok egy magne b6-ot.
még nem szültem, most kezdjük a 35. hetet
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat - én hiába veszem be a magnéziumot (van oldatom, magnerot, mgb6 )görcsölök, keményedik. Tegnap is egész délután + éjjel is.
2012. jún. 11. 07:16
4/7 anonim válasza:
20. héttől görcsölök, mára vagyok kiírva és a kisfiam nem nagyon akar még kibújni... :S
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó hozzászóló! Neked is egyre erősödő görcseid voltak keményedéssel? Kezdetben nekem csak enyhén görcsölgetett de most már 3. alkalommal van erősnek mondható. Köszönöm a választ!
2012. jún. 11. 15:34
6/7 anonim válasza:
Eleinte csak keményedett a pocakom, kb a 16. héttől, az első másfél órán tartó görcs(nem volt olyan erős) a 20. héten jött, utána szedtem a magnéziumot. De azután is néha-néha begörcsölgetett (olyan mensi szerű görcsök, de nem a legdurvábbak), aztán úgy a 30. héttől jöttek jóslófájások, olyanok , mint a sima, csak rövidebbek és nem olyan fájdalmasak. Aztán 37 hetesen, nagyon-nagyon erős(az a szülési fájdalmas) görcsökkel bekerültem kórházba, ott elmúltak a fájások. Aztán azóta csak az enyhe jósló fájások vannak, ezek a menzesz szerűek. Várom már az igaziakat NAGYON! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor most már kívánom neked az "igazi fájásokat"!
2012. jún. 11. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!