18-19 hetes Kismamák! Hogy vagytok?
Szia
Én hétfőn kezdem a 19 hetet. Kicsit már nőtt. És most már van étvágyam (az első 12-14 hétben nem sok volt) Jöv.héten genetikai uh. Ha azon túl leszek és minden rendben akkor még jobban leszek :) És Te, Ti? Hogy vagy?
kicsi pocim már van. hétfőn leszek 20 hetes, megvolt a genetikai ultrahang ami alapján még csak 19 hetes leszek. nem akkora a gyerek, mint amekkorának kéne de ez a terhesség eleje óta így van. 20.-ára lettem visszarendelve. kicsit aggaszt a dolog de a doki azt mondta semmi baj. viszont megtudtam végre, hogy kisfiam lesz. :)
mindenhez sok energiám van, de nagyon gyorsan elfáradok. apró dolgokon elsírom magam, emésztési problémák és egyéb ilyen apróságok... de legalább kívánós nem vagyok :D
Sziasztok!
Tegnap voltam 19. hetes. A héten kaptam meg az 2. biokémiai eredményemet, ami negatív lett. Nagyon örülök. Csütörtökön megyünk a genetikai uh-ra, izgulunk már miatta. A 16. hét szerint kislányt hordok a szívem alatt! :)
A hasam már szerintem nagyon nagy, hamar elfáradok, sokat eszek, de jól érzem magam.
Boldog babavárást!
Sziasztok!
Én ma vagyok 19+4 hetes, bár hízni még nem híztam, de határozottan van pocim! Mondjuk van rajta háj is, de határozottan látszik, hogy már nem csak hájhas. ;-)
Kb. egy hete érzem a mocorgást, de csak nyugalmi állapotban, az egész napos jövés menés közben még nem. Hányinger visszatér néha egy-két reggel... AFP-m rossz volt, genetikai UH-on minden oké és ott mondták meg, hogy: Kislány! :-D
Sok boldogságot mindannyitoknak!
Nos én is mindenkinek szép babavárást kívánok!
Én tegnap estem át egy csúnya amniocentézisen, de remélem, ha 3 hét múlva készen lesznek az eredmények és jók én leszek a legboldogabb kismama. :) Én még ugyan nem tudom hogy kislányom vagy kisfiam lesz-e, de ebből a vizsgálatból 1000%-ra kiderül legalább. Az eddigi ultrahangokon mindig hátat fordított nekünk a kis szégyenlős. :) Ebből gondolva tuti kislány... :D Egyébként a bajaim még nekem is megvannak még néha reggelente hányingerem van ami szerencsére hányás nélkül elmúlik és igen az emésztési problémák.. Hát.. hagyjuk. :D Nekem úgy érzem már nő a pocim és igen rajtam is van egy kis felesleg, de már látszik, hogy nem zsír az egész hanem van is ott valaki... :D
Mindenkinek legyenek szép aggodalom mentes napjai! :)
Holnap leszek 19 hetes amúgy.. :P Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!