Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10-11 hetes kismamák, hogy...

10-11 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 07:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Semmi bajom nincsen, kivéve szagundor, kajaundor és nagyon fajt eddig a mellem, de pár napja mar csak alig. Nagyon aggodos vagyok, remelem, hogy minden rendben lesz másfél hét múlva az ultrahangon :)) 7+1 hetesen voltam utoljára ultrahangon; akkor volt 1 cm a Picikem és szépen dobogott a szíve! :) te hogy vagy? Tünetek?

10+3 hetes kismama

2012. jún. 10. 09:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is 10 hetes és 3 napos vagyok. A melleim még ugyanúgy feszülnek, éjszakai vizelés még mindig megvan, de a hányinger kb. 3 napja enyhült. Nekem is 7 hetesen és 1 naposan volt az uh és 1 centis volt, dobogott a szíve. :) Halálra fogom idegeskedni magam a 12 hetes uh-ig, bár tudom, hogy nem lenne szabad.
2012. jún. 10. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:
én kereken 10 hetes vagyok, nekem időszakos kajaundorom van. éjjel sokat megyek még wc-re, de a hányás már megszűnt hála az égnek :D én 7+4 naposan voltam UH-n, akkor volt 14,6 mm a pici és szépen dobogott a szíve :D alig várom már a következő UH-t hogy újra lássam ^^
2012. jún. 10. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!