35. hét körül járó (főként első babát váró) kismamák hogy vagytok?
Hm, nem baj, hogy a 37. hét végén vagyok, de írok? :)
Igen, már eléggé :) Igen, egy huzamban vagy 5 órát, aztán felkelek pisilni. 2x-3x pisilek éjjel, nappal is 2x. Egy pici van a bal bokámnál.
Uh, múlt héten majdnem lerúgta a vesémet.
Szülésznőm van.
37+5 hkm
Kitartás!
34 hetes vagyok.
Igen, izgulok, vagyis eléggé be vagyok tojva miatta.
Sajnos annyira nem alszom jól éjjel, sokat kijárok pisilni, forgolódok.
A lábdagadás nem vészes. Estére a zoknim nyoma meglátszik, de amúgy nem vészes.
Sokat mocorog a baba, inkább nyomakodik. Faros, így főleg alul érzem mozogni vagy kétoldalt.
Van orvosom, járok magánrendelésre, őt fogom felkérni a szülére is. Szülésznőt nem fogadok.
Holnap megyek ultrahangra és az orvosomhoz is, van fogadott dokim és szülésznőm is.
Néha nagyon rugdos, de inkább helyezkedik, nyújtózkodik az utóbbi időben.
Most kezdett dagadni kicsit a lábam, de nem vészes.
Az éjszakák elég szörnyűek, én fordulnék, ő nem akar, wc-re is vagy 3x megyek éjjel.
A szülés miatt annyira nem izgulok, tudom, mi történik, csak amiatt aggódom, hogy minden rendben legyen.
Ma pakoltam össze a csomagom, babaruhák a hétvégén kerülnek a helyükre, dekoráció van még hátra, mert nem döntöttem.
Első baba és kisfiú.
35+4 hetes kismama
Én pénteken töltöm a 37. hetet.
Én már túl vagyok a fészekrakó ösztönön, holnap meglesz a kelengye utolsó része, kimosom, kivasalom és onnantól már csak várakozás :)
Én egész jól tudok aludni, bár mivel a férjem mostanában csak hajnal 2re esik haza már automatikusan megébredek olyankor. Szerencsére nem dagad semmim és mióta egy hete leszállt a hasam egész kényelmesen vagyok.
Kisfiú lesz és állandóan aktív :), de aludni hagy szerencsére.
Van magándokim is és szülésznőm is, Sote 2-n leszek.
Kedves kismamák! Köszönöm mindenkinek a válaszát! Örülök, hogy Ti és a babák is jól vannak. :)
Azért sok közös dolgot írtatok ám! Pl. én is épp ma pakoltam össze a kórházi táskát, bár még van pár dolog amit be kell tennem. :)
Kedves 3-as! Én Szombathelyen fogok szülni, van saját orvosom, de itt nem lehet orvost választani, aki ügyel annál lehet szülni. Azért remélem szerencsém lesz és épp ügyelni fog. Szülésznőt még nem választottam, mert ahogy a "4-es" kismama is írja nekem se fordult még be a kislányom, medencevégű fekvésű. Ha így marad, akkor úgy néz ki császár lesz sajnos, akkor meg altatóorvos kell majd.
Kedves "5-ös"! Az éjszakák nekem is úgy telnek, hogy 2-3-szor megyek pisilni, meg elég nehezen bírok már átfordulni egyik oldalról a másikra, csak lassan megy, de még így is fáj, néha szúr egy ideig a hasam, aztán elmúlik. Meg néha hátul a derekamnál is belenyilall. De kitartás Neked és mindenkinek, mert már csak pár hét van hátra.
Nekem sajna a lábfejem, bokám dagad már egy hónapja, mostanában még reggelre sem apad le. Kellemetlen, de ki lehet bírni.
A kis szobája már kész, ruhák kimosva, elpakolva, talán minden egyéb is megvan ami kell, kaptunk és vettünk is dolgokat. Én néha túlzásokba is esetem férjem szerint. :)) Sok kis ruhát vettem, meg cumikat, takarókat, ételmelegítőt, sterilizálót, törcsiket... :)
35. hétben járok. Éjjel sokat megyek ki pisilni,forgolódok,egyre kényelmetlenebb minden póz:D A savam az egekben,ettől szenvedek leginkább.Bokáim nagyon vizesek,akkorák a lábaim mint egy tuskó,és már a kezeim is kezdenek dagadni,le is vettem a gyűrűimet.Kb. 3 hete horkolok,férjem alig tud tőlem aludni :D Baba nagyon aktív,bár az utóbbi 1-2 hétben már nem rúg akkorákat,inkább csak próbálkozik,gondolom az egyre kisebb hely miatt :) Fogadott orvosom,szülésznőm nincs,pedig fontolgattam a dokit,de most már úgy érzem késő lenne rákérdezni. A sok savat és a lábdagadást leszámítva semmi problémám,még csak hányingerem sem volt.
Baba cuccai megvannak,ruhák kivasalva,készen áll minden. Kórházi csomagom is egyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!