2. babát váró kismamák, mit vesztek most, amit az első babánál nem vettetek?
Jo kerdes, ezen meg nem is gondolkoztam. De most hogy kerdezted, nekem pl. uj mellszivot kell vennem, mert a regi mar regi. 7 ev alatt elromlott a gumija.
De gondolom amit a gyerek szajaba adsz (cumi, ragoka, stb. de ezeket majd valoszinuleg kapod a latogatoktol).
Szoval a szajbaados dolgokbol mindenkeppen uj kell.
Minden mas szerintem hasznalhato. Agyacska, hordozo, furdeto szerintem nem kell uj.
De otleteket en is varok! :-)
- Bölcsőt: az első külön aludt kiságyban, nem volt túl kényelmes, a bölcső befér mellénk a hálószobába
- Hordozókendőt: hogy szabad legyen a két karom, ha ő is olyan sírós lesz, mint a nagyfiam
- Cumit: mondjuk az az elsőnek sem kellett, de lehet, hogy ő igényelni fogja
- Pár babaruha, de azt úgyis kapunk.
Hirtelen ennyi.
Hu nekunk is sok mindent kell vennunk.
Pl. babakocsit mert a regi hasznalhatatlan, mellszivot mert az elsonel nem volt pedig jo lett volna,pihenoszeket, ha kislany akkor ruhat is mert fiunk van. Cumi meg ilyesmi is kell majd.
Az az igazsag,hogy a fiunk ota sokkal jobb lett az anyagi helyzetunk es most tobb mindent megengedhetunk magunknak.
Nekem amásodik is kislány lesz, annyi hogy az első decemberi a második április/májusi lesz!Szóval ruhára nem nagyon kell költeni!
Nálunk ami kell/ett:
Ababkocsihoz (mert anagynak később vettük) most vettem mózest,meg hordozót!
Már a kórházba is kell kifogó,azt kap újat amiben a szülőszobán lesz!
Egy plédet a kórházba,mert nem akarom pólyázni!(ebbe szeretném a nevét belehímezni anagynak is van egy ilyen)
Egy borostyánlánc
Egy pelenkázólap,mert azt tönkre tettük
Egy tesófellépő a babakocsihoz
Body újszülöttre,mert azokat annó kaptuk,mostmár nem akarom visszakérni
Cumi/cumisüveg van új is bőven,mert kaptunk egy csomót,de nem használtuk soha,mondjuk most sem tervezem!A nagy még most is szopik,tuti lesz a kicsinek is:)
Kendőnk és mei taiunk van,mert a nagynál is használtuk,,de már a kicsinél biztztos hogy jóval többet fogjuk!Lehet abból még egy vékonyat beszerzet a nyárra(kendőt)
Egy két rucit kapott a kicsi azért,mert már vettem hasonlókat nekik! :)
SEMMIT!
"Nagylányom" is még csak 1 éves,úgyhogy mindene megvan és szinte tiszta új. Mivel lánykámnál kicsit túlzásba vittem a dolgokat, így annyi fölösleges cuccunk van, hogy még eladni kell belőle (pl. 4 féle kenguru/hordozó/mai tai, 3 féle hinta/pihenőszék) stb. stb :)
Max ha fiú lesz kell pár fiús ruci és ennyi.
Inkább mint nem veszek. :) Millió felesleges cuccot rendeltem a netről (mellszívó, cumisüvemelegítő stb.).
Ha lány lesz akkor ruhát mindenképp kell venni, meg egy tesófellépőt mert a nagy 21 hós lesz akkor csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!