Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamák, hogy...

18 hetes kismamák, hogy vagytok? Vannak panaszaitok? Aki az első babáját várja, érezte már a pici mozgását?

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én már betöltöttem a 19. hetet, de én és a babám is jól vagyunk, panaszom nincs. Tegnap voltam UH-on, de nem mutatta meg magát. Első babámnál 19 hetesen éreztem, hogy mozog, most a 16. héten.

2012. márc. 8. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én most töltöttem a 19.hetet.Első terhesség és kislányom lesz.A 16.héten éreztem elöször a babócám mozgását.Jól vagyunk nincsen panaszom.
2012. márc. 8. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Második baba és megint fiú:)

Már a 15. héttől éreztem egy kicsit, de most már nem lehet eltéveszteni.

Fura, de épp ma is elkapott az émelygés, pedig a 13. héttől nem volt rá példa. Amúgy sokat eszek és néha fájdogál a pocak, mert a bátyót is sokat kell még emelgetni, hiszen csak 17 hónapos.

Te hogy érzed magad?

2012. márc. 8. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia én jól vagyok, néha van egy kis lábizomgörcs és enyhe keményedések, de ettől eltekintve jól vagyok. Viszont ma vicces dolog történt, belerúgott a hólyagomba a baba és elcseppent a pisim. Én már elég erősen érzem a rúgásokat kb 4 napja, egyik napról a másikra. Jövő szerdán megyek uh-ra, ma vagyok 18+3 napos, de már annyira várom, hogy menjek uh-ra, még a nemét nem tudom.És te hogy vagy?
2012. márc. 8. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Én most vagyok 18+3hetes.Most megvagyok fázva eléggé,remélem a picinek nem lesz baja!Én még sajnos nem éreztem a mozgását,de nagyon várom!!!!!!!!!!!Ő lesz az első babánk.Jövő héten szerdán megyek UH-ra,addig marad az izgulás...
2012. márc. 9. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én holnap töltöm a 18.hetet,nekem mostanában csak annyi panaszom van hogy bal oldalt,nem tudom hol,ahol kerekedik a hasam,ott fáj,de fogalmam sincs miért,mitől,de csak néha rájön,aztán elmúlik.A nemét még mi sem tudjuk,nekünk is első baba,és még én sem érzem mozogni.
2012. márc. 9. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A nátha miatt ne aggódj, nem árt a babának. Magad kúráld mézes teával, hagymával és sok-sok pihenéssel. Nekem is volt két náthám is és egy herpeszvírusom is magas lázzal még az elején, de babónak semmi baja. A mozgásokat azért nem érzed még mert első baba, azt általában később érzik a kismamák. Szerintem már mi beszéltünk amúgy egy másik kérdésnél mert mi vagyunk ha jól emlékszem egy napra kiírva. aug6:)? És te vagy a debreceni? én a kecskeméti kismama:) majd írj uh után:)üdv
2012. márc. 9. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia utolsó.Nem mi még nem beszéltünk.Én augusztus 7.-re vagyok kiírva.De köszönöm a válaszodat!
2012. márc. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!