Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamák hogy vagytok?

33 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nagyon nehezen bírom ezt az össze vissza időt, soha nem voltam finnyás és időre érzékeny hát most az vok!

Iszonyatosan feszegeti a hasamat ,két oldalra ,remélem még 5 hetet bent marad a kisasszony!

Magnéziumot ki hogy szedi?

ennyit?

Ki fog juli végén a Szent Imrében szülni?

előre is köszönöm a válaszokat

2012. jún. 6. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak hétfőn töltöm a 33. hetet.

Én szerencsére nem érzem a frontokat, csak ma reggelre nagyon elkezdett fájni a szeméremcsontomnál bal oldalon. Alig bírok lehajolni, akkor nagyon fáj!

Elég sokat és intenzíven mozog a baba, néha-néha fáj is, ahogy kinyomja magát.

Elég sokat keményedek, de én ilyen fajta vagyok, már 17-18 hetesen voltak keményedéseim. 2x2 Magne B6-ot szedek.

Én a Margit kórházban fogok szülni, kiírás alapján júli 27, de valószínűleg előbb! :)

2012. jún. 6. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:

ÉEgen mis nagyon megviselnek a frontok. Keményedések ritkán vannak. Nem is nagyon szedtem mostanában magnéziumot.

A kisfiam nálam is annyira kitolja magát, hogy már fáj és kényelmetlen.

Júli 27-re vagyok kiírva és Dunaújvárosban fogok szülni.

2012. jún. 6. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól bírom a frontokat csak a baba elevenebb olyankor.Amikor dolgozom (8 óra állás) akkor keményedek, napi 3 mg6 ot szedek.

Juli 27-re vagyok kiírva,a Jánosban szülök.

Kitartást mindenkinek!

2012. jún. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!