33 hetes kismamák hogy vagytok?
Én személy szerint nagyon nehezen bírom ezt az össze vissza időt, soha nem voltam finnyás és időre érzékeny hát most az vok!
Iszonyatosan feszegeti a hasamat ,két oldalra ,remélem még 5 hetet bent marad a kisasszony!
Magnéziumot ki hogy szedi?
ennyit?
Ki fog juli végén a Szent Imrében szülni?
előre is köszönöm a válaszokat
Én csak hétfőn töltöm a 33. hetet.
Én szerencsére nem érzem a frontokat, csak ma reggelre nagyon elkezdett fájni a szeméremcsontomnál bal oldalon. Alig bírok lehajolni, akkor nagyon fáj!
Elég sokat és intenzíven mozog a baba, néha-néha fáj is, ahogy kinyomja magát.
Elég sokat keményedek, de én ilyen fajta vagyok, már 17-18 hetesen voltak keményedéseim. 2x2 Magne B6-ot szedek.
Én a Margit kórházban fogok szülni, kiírás alapján júli 27, de valószínűleg előbb! :)
ÉEgen mis nagyon megviselnek a frontok. Keményedések ritkán vannak. Nem is nagyon szedtem mostanában magnéziumot.
A kisfiam nálam is annyira kitolja magát, hogy már fáj és kényelmetlen.
Júli 27-re vagyok kiírva és Dunaújvárosban fogok szülni.
Jól bírom a frontokat csak a baba elevenebb olyankor.Amikor dolgozom (8 óra állás) akkor keményedek, napi 3 mg6 ot szedek.
Juli 27-re vagyok kiírva,a Jánosban szülök.
Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!