Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes körüli kismamák hogy...

39 hetes körüli kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Éreztek már valamit hogy közeledne? Hogy vagytok,hogy bírjátok? Van már valami szüléshez közeledő érzésetek? Izgultok? :)

Én az utolsó hetemet kezdtem,talán ha minden igaz a nyákdugóm darabokba távozik,már elég vacakul érzem magam,főleg az éjszakák nagyon rosszak. Sehogy nem jó feküdni,a lábam nagyon vizesedik fáj nagyon és a hasam is nagyon kemény,feszül alul borzasztóan nyom,szúr. Görcsök nincsenek.. Mindenkinek kitartást és könnyű szülést kívánok!

2012. máj. 27. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
38+5 hetes vagyok.Nem érzem valami jól magam,nagyon nagy pocim van,pedig a kis hercegnőm méretei és tökéletesek és én sem híztam sokat.De úgy fekszik,hogy a pocim hatalmas,meg alapból vékony magas vagyok.Imádom a kismamaságot,minden pillanatát élvezem.A pocim is olyan jó látvány.Első baba lesz,Petrának fogják hívni.Még szeretnék két gyereket.Már minden órás vagyok,nyákdugó is távozott a 15 percenként vannak fájásaim.De ennek ellenére is imádom,hogy kismama vagyok és már persze drágámat is nagyon várom.Annyira izgulok.A doki mondta,hogyha 8 percre sűrűsödnek a fájások induljunk és én úgy érzem egyre jobban fáj és több is.Természetesre vagyok kiírva,remélem így is marad.Első baba?Kislány-kisfiú?Nevek?
2012. máj. 27. 10:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Az igen! :) De jó neked,lehet akkor hogy már ma a kezedben tarthatod a kis Petrát! :) Írd ám meg ha indultok be,meg ha hazaértetek írj pár sort! :) Mert sztem nekem még akkor sem fog akarni kijönni... :S Nálunk is első baba,kislány és Dominika a neve! :) Nekem is hatalmas pocim van,36 hetesen volt 96mm-es BPD-je és 4kg-ra saccolja a doki. Hát majd kiderül lassan mekkora is lesz! :) Neked mekkorát mondták mire számíts? A ctg vagy nst neked mutatott fájásokat?
2012. máj. 27. 11:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nemsokára indulunk.A Dominika nagyon szép név,listás volt nálunk is.Az nst mutatott fájásokat a ctg nem.Tegnapelőtt voltam az orvosomnál.Akkor azt mondta,olyan 3200 gramm.Hát kíváncsi vagyok.Majd írok mindenképp.Annyira izgulok :))
2012. máj. 27. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

ú hát akkor én tuti le leszek pontozva

én utálom ezt az állapotot, a gyerekeket imádom de ezt utálom úgy érzem magam mint egy bálna alig tudok valamit csinálni pedig sok dolgom van a 2,5 éves nagy után rohanok egésznap , segítségem nulla a férjem dolgozik reggeltől estig szóval utálom már :( én a picimnek esze ágában sincs kijönni:( semmi jele :( 39+2 napos

2012. máj. 27. 12:30
 5/11 timszy25 ***** válasza:

Szia!

Én keddre vagyok kiírva és semmi jele a szülésnek eddig.Néha görcsölget a hasam,nyílal a derekamba de nem érzem,hogy még szülni fogok.Könnyű szülést mindenkinek!

2012. máj. 27. 13:03
 6/11 A kérdező kommentje:
1-nek,jaj de jó neked! Könnyű,gyors szülést kívánok neked! :))
2012. máj. 27. 14:27
 7/11 A kérdező kommentje:
4-esnek,mért lennél lepontozva? Nekem első baba mégis szerintem tök megterhelő a terhesség,szép meg jó a tudat hogy baba lesz,de nem kellemes főleg a vége.. nem hogy még ha van már gyereked akire szintén kell időt,figyelmet szánnod stb.. Én még megtehetem hogy végig pihizek egy napot,de akinek van már másik gyerek az nem igen,pláne segítség nélkül! Viszont ha már a kezedben lesz biztos jó dolog! :)
2012. máj. 27. 14:31
 8/11 A kérdező kommentje:
5-nek huhh akkor dettó mint én.. :( Nekem sincs jele hogy esetleg lenne baba mostanában.. Pedig úgy várom már.. Ha lesz valami írjatok! Viszont nektek is a könnyű szülést,bár én még azt sem tudom milyen ugye! :))
2012. máj. 27. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Igaz én csak 38 hetes leszek kedden, de már csütörtökön bent éjszakáztam a kórházban erős görcsök miatt, amik aztán elmúltak...Így haza is engedtek. A nyákdugó péntek este egyben elment, azóta meg csak várunk, hogy mi lesz! Nem nagyon voltak görcsök azóta... Nekem második babám lesz, van már egy 2 évesem. Vele a szülést indították a 42. héten. Semmi jóslóm nem volt, még a nyákdugó sem ment el... Most viszont már kb 30. héttől jöttek jóslók... Hát kiváncsi vagyok mikor akar kibújni a kisfiam! :))

Mindenkinek én is könnyű és gyors szülést kívánok! Főleg az első válaszolónak, akinek, ha minden igaz még ma meglesz a babája! :))

2012. máj. 27. 15:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Az igen! 42.hét! Pfff az szép...! :) Hát te legalább már görcsölsz,ha legalább nekem is lenne valami jele.. :) Akkor kitartást neked is és ha van valami írj ám! :)
2012. máj. 27. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!