38 hetes kismamák hogy vagytok?
Szia!
Szintén első baba, 38 hét. Mi is várjuk már minden percben. Izgatottság, félelem minden kavarog, de nem bánnám már én se, ha ma jönne akár.
Jóslók vannak vagy 2 hete, de ő még vígan elvan bent. :)
38. hét, harmadik babó. Jóslók úgy lassan két hete, ma reggel óta enyhe, de folyamatos görcsök - kíváncsi leszek, el szeretne-e hamarabb indulni a kisasszony, a tesók kivárták az idejüket.
Én is pánikolok kicsit, hiszen van már tapasztalatom, tudom, mi vár rám szülés terén, ugyanakkor alig várom, mert egészen egyszerűen nincs nagyobb boldogság, mint amikor kibújik a pici és a karodba veszed. :-)
Első babóval kemény 14 órát vajúdtam (a már igazán fájós résztől számolva, nem a kezdeti kontrakcióktól), a második gyorsan jött, szerintem brutálabb volt, mint az első, de pillanatok alatt meglett. Gyakorlatilag az első fájástól számított két és fél óra múlva a kezemben volt, de igazán csak úgy másfél órát fájt. Kíváncsi leszek, ez a kis harmadik mit tartogat számomra. :-))
3-as válaszoló vagyok.
Nagyon nagy gratula a babához! Tényleg olyan nagy lett, mint mondták ? ;) És tényleg viszonylag gyorsan meglett!!!
Én még mindig egyben vagyok. :( Ma van a kiírt időpont, de semmi jele a szülésnek... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!