Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismamák hogy vagytok?

38 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én már annyira várom, hogy kibújjon. A védőnőm azt mondta, hogy ettől a héttől már nem számít koraszülöttnek, így már nem bánnám, ha hamarosan jönne :) Valakinek esetleg valami? Első babát várók, féltek a szüléstől? Nekem néha eszembe jut (egyre gyakrabban), hogy vajon milyen lehet majd, mennyire fog fájni.
2012. máj. 28. 09:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén első baba, 38 hét. Mi is várjuk már minden percben. Izgatottság, félelem minden kavarog, de nem bánnám már én se, ha ma jönne akár.

Jóslók vannak vagy 2 hete, de ő még vígan elvan bent. :)

2012. máj. 28. 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:

38. hét, harmadik babó. Jóslók úgy lassan két hete, ma reggel óta enyhe, de folyamatos görcsök - kíváncsi leszek, el szeretne-e hamarabb indulni a kisasszony, a tesók kivárták az idejüket.

Én is pánikolok kicsit, hiszen van már tapasztalatom, tudom, mi vár rám szülés terén, ugyanakkor alig várom, mert egészen egyszerűen nincs nagyobb boldogság, mint amikor kibújik a pici és a karodba veszed. :-)

Első babóval kemény 14 órát vajúdtam (a már igazán fájós résztől számolva, nem a kezdeti kontrakcióktól), a második gyorsan jött, szerintem brutálabb volt, mint az első, de pillanatok alatt meglett. Gyakorlatilag az első fájástól számított két és fél óra múlva a kezemben volt, de igazán csak úgy másfél órát fájt. Kíváncsi leszek, ez a kis harmadik mit tartogat számomra. :-))

2012. máj. 28. 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Én holnap töltöm be a 38 hetet. Nekem már másfél hónapja vannak jóslóim, túl vagyok egy kórházi éjszakán is, mert beindultak a fájások, de végül leálltak... A nyákdugó már elment, azóta meg várunk mikor indul be újra. Ma én is hajnal óta görcsölök, hát nagyon nem bánnám, ha már túl lennénk a szülésen! :) Bár a dokim ma még szabin van, így ő csak holnaptól elérhető... Lehet meg várja a kisfiam és csak éjszaka vagy holnap indul be... :D Nekem második baba lesz, az elsőt indították a 42. héten, nekem az 9 óra volt a burokrepesztéstől. Remélem most gyorsabban kibújik a kistesó! :))
2012. máj. 28. 13:47
 4/19 anonim ***** válasza:
Huhh de jó nektek! Én 39+2napos vagyok,de nincs jóslóm.. Első baba lesz,de nem siet kifelé. Kicsit izgulok mert nem tudom mire számítsak honnan tudom ha jönni akar vagy mit kell éreznem. :S A CTG mutat már fájásokat,csak én nem érzem őket,legalábbis csak ilyen szúró,feszülő dolgokat érzek.
2012. máj. 28. 15:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Én már éreztem jóslókat, kicsit meg is ijedtem. :) Nem tudom mit fogok érezni, ha tényleg beindul a szülés. Tartok tőle, mert azt mondja mindenki, hogy nagy baba lesz. Most voltunk súlybecslésen és 3624 g-ra becsülték. A kiírt időpontig meg még van két hét... Nah, majd meglátjuk mekkora lesz meg hogy mikor akar kijönni. :) Mindenkinek könnyű szülést és boldog babázást kívánok!
2012. jún. 1. 09:20
 6/19 A kérdező kommentje:
És másnap megszületett a kislányom :) Azt mondják ahhoz képest, hogy első baba, nagyon gyorsan meglett. 3/4 5-kor kezdődtek itthon a fájások (10 percesek), szóltam a páromnak és fél 6kor elmentem zuhanyozni. Nem akartam rögtön rohanni, nehogy csak jósló legyen. Zuhi után vissza az ágyba, majd jött egy fájás és repedt a burok. :) Akkor már gondoltam, hogy ez nem jósló.... :D Gyrosan hívtuk a mentőt és indultunk a kórházba. 10:23kor már megvolt a kicsike :)
2012. jún. 11. 13:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Jajj, mármint az utolsó válaszomhoz képest másnap... 2-án. :)
2012. jún. 11. 13:13
 8/19 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok.

Nagyon nagy gratula a babához! Tényleg olyan nagy lett, mint mondták ? ;) És tényleg viszonylag gyorsan meglett!!!

Én még mindig egyben vagyok. :( Ma van a kiírt időpont, de semmi jele a szülésnek... :((

2012. jún. 11. 14:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagy baba lett: pontosan 3600g-mal született :). Köszönjük a gratulációt. Esetleg majd te is megírhatnád, ha megszületett és hogy milyen volt.
2012. jún. 12. 07:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Na? Még mindig semmi?
2012. jún. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!