38 hetes kismamák hogy vagytok?
3-as vagyok, június 15-én megszületett a fiam. Nstre mentem, de szülés lett belőle... :D
2012. jún. 28. 21:21
12/19 A kérdező kommentje:
GRATULÁLOK!!!!!!! És milyen volt? Nehéz szülés? Mekkora baba lett? Mesélj kicsit.
Gyors volt és mondhatni könnyű is, de persze rettentően fájt!!! :) kb 3 óra volt az egész. Gátvédelemmel szültem, de kicsit repedtem, de egyáltalán nem vészes a dolog szerencsére, szépen gyógyul. A babám 3750 grammal született és 53 centivel. Teljesen más volt ez a szülésem, mint az előző! :) Most itthon viszont elég nehéz a két kicsivel, mert a nagyobb 2 éves és nagyon féltékeny. :( És sajnos nagyon rossz és eleven. De csak túl jutunk hamar a kezdeti nehézségeken! Ti hogy vagytok???
2012. jún. 29. 14:00
Nekem 17-én született meg a pici lány, 3500g-al, apukája kezébe, irtó gyorsan jött, a durva rész talán ha két órán át tartott, lehet annyi sem. És egyetlen tolófájással kinn volt, nagyon ügyesen jött - igaz, kisebb is volt fél kilóval, mint előzőleg a tesói, így vele sokkal könnyebb dolgom volt. :-)
Most már két hetes lesz vasárnap, egy tündér, eszik-alszik, semmi gondot nem okoz. A tesók is imádják, úgy kell kiszedni a kezükből (majdnem négy éves lány és 23 hónapos fiú a két nagyobbom). :-)
Gratulálok mindenkinek a babókákhoz! :-)
2012. jún. 29. 16:31
15/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked is, utolsó! :) A mi babánk is nagyon jó baba. Eszik, alszik, szépen hízik. :) Mondjuk a frontot megérzi és akkor nyűgös. A napokban pedig fájt a hasa egyik este (anya valami nem jó dolgot evett), de szerencsére azon is túl vagyunk. :) A nagyobbnál biztos elmúlik majd a féltékenység, csak idő kell hozzá. Gondolom, hogy nem könnyű otthon két kicsivel, de kitartást nektek hozzá!!! :)
3-as vagyok.
Gabka gratula neked is!!!!
Sajnos az én kicsikém hasfájós. :( És szopizni se tud... :( Aludni meg csak anyuci kezében jó. :D Szóval nálunk nem uncsi az élet, vannak nehézségek... De túléljük! :))
2012. júl. 3. 15:27
Sziasztok! 4-es vagyok,nekem is megvan a pindurkám,igaz nekem bent maradt tovább! :) 41+1 napra született meg,írtó nehéz szülés volt,elment a vizem és nagyon nehezen tágultam. Végül 10.-én lett meg. 19 órát töltöttem a szülőszobán. 4150g és 53cm lett a drágám. :)
2012. júl. 3. 16:08
18/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó (4-es)! Szívből gratulálok Neked is. :) Jó nagy babád lett. Azt mondják, ha nekem is benn marad végig, akkor lehetett volna 4kg- os is. De hamarabb ki akart jönni. :)
Én is gratulálok!!!!
3-as vaszoló
2012. júl. 6. 15:09
Kapcsolódó kérdések: