Állandó evés volt valakinek a terhesség elején?
Figyelt kérdés
3-4 óránként éhen halok,mintha ki akarnak lyukadni a gyomrom.2012. jún. 10. 20:08
1/7 anonim válasza:
Nálam. de nem csak az elején... Amikor az elején ettem állandóan, az csak azért volt, mert legalább nem voltam rosszul amíg tömtem magam :(
2/7 anonim válasza:
Nekem pl a pozitív teszt utáni 1-1.5 hétben. Utána már annak örültem,ha enni tudtam,undorodtam mindentől,állandó hányingerem volt.
3/7 anonim válasza:
Nálam is volt az elején. 6.héttől kb a 10-ig. Nekem is kb 2 óránként jelentkezett és olyan nagy éhséget még azelőtt sosem éreztem.nem kellett sokat ennem viszont két óránként muszáj volt.
4/7 anonim válasza:
Az elejétől a végéig csak ettem 2-3 óránként!
5/7 anonim válasza:
Nekem is kb. 2 óránként muszáj volt enni, azt hittem így maradok :-) de a 12. héten már csökkent az étvágyam! Hogy is néznék ki, ha így marad :-)
De ez sokkal jobb, mint 3-4 óránként hányni, nem?
Boldog babavárást!
6/7 anonim válasza:
Én is állandóan éhes voltam (és ettem is), de nem csak az elején. Most 28+3 hetes vagyok, és most is 2-3 óránként ennem kell. Meg is látszik, már + 14 kg-nál járok, de inkább a plusz kilók, minthogy éhezzek.
7/7 anonim válasza:
a terhesség elején??:)) szülés elött állok, de igy is oránként tömöm magam:)) szerencsére nem nagyon látszik az alkatom miatt. 45kg-mal kezdtem a terhességet és most a 39.hetbe 62kg vagyok, de csak van egy nagy pocakom és egy picivel szélesebb fenekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!