Agleh kérdése:
Evés 4D UH előtt?
Figyelt kérdés
A hétvégén megyünk 4D-re nagyon várjuk már, ugyanis ezidáig a pockos nem mutatta meg magát (nemét). Olvastam, hogy sokan édességet esznek, hogy aktív legyen a babóca.
Nekem diétáznom kell, mert magas lett a cukrom.
Mit ehetnék előtte? Diabetikus csokit?
27 hkm
2012. febr. 14. 07:59
1/4 anonim válasza:
Én ettem közben is és mégsem lett aktívabb, mert éppen nagyon álmos volt:). Biztosan te is tapasztaltad már, hogy mitől aktívabb a babád. Nem muszáj csokit vagy édességet enned, ha neked pl. a savanyú uborkára "pörög be" az is jó. Figyeld addig, hogy milyen kajától -esetleg, teától vagy bármi mástól- lesz aktívabb.
2/4 anonim válasza:
Néhány szem szőlőcukor, vagy egy pohár kóla. De lehet, hogyha csak rágcsálsz valamit, már az is jó. Próbáld ki előtte. Egyél egy almát, vagy mandarint, stb. és figyeld meg, hogy utána mozgékonyabb lesz-e a babád. :) Én pl. mentem úgy, hogy a uh-os hölgy mondta, hogy annyira nem mozdul, hogy menjek sétáljak egyet, hátha attól felébred. Sétáltunk 15 percet, de még mindig semmi, aztán elküldött ebédelni, mondta, hogy utána megnézzük. Nagyon rendes volt, mert szerintem nem sok helyen várnak a babára 1-2 órát, hogy rendes mozit csináljanak. Szóval én is csak ezeket tudom neked tanácsolni. Nem biztos, hogy mindenképpen édességet kell enned ahhoz, hogy mozogjon! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2012. febr. 14. 09:12
4/4 anonim válasza:
Inkább kóla, vagy rágcsa, én is cukros vagyok, én egy korty baracklét adtam neki, de ettől inkább bebújt a lepénybe:)))))))21 hetesen voltunk, fantasztikus volt így is
és 10000% hogy kisfiú a miénk:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!