Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan nyugtassam meg az 5...

Hogyan nyugtassam meg az 5 éves kisfiamat a kistesó születése előtt?

Figyelt kérdés

A kisfiam állandóan attól fél, hogy amikor bemegyek a kórházba szülni, akkor meg fogok halni. Szoktunk neki mesélni, hogy ő is ugyanúgy született, mint a tesó fog és mégsem haltam meg, de 1-2 hét után mindíg visszatér erre a kérdésre.

Állítólag van egy kimondottan gyermekeknek szóló könyv a születésről, csak nem tudom, mi a címe, és így sehol nem találom. Tud valaki róla valamit? Az Anna és Peti- Kistestvér érkezik című könyvet már megrendelttem.

2009. ápr. 23. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdekes amit leirtál...nekem 18 hónapos volt a fiam mikor a hugija érkezett és eléggé megviselte hogy nem vagyok otthon,most 5 éves lesz pont mikor szülni fogok,de ő nagyon várja,tudja hogy megint nem leszek itthon de fel sem merült benne az hogy meg fogok halni...nem lehet hogy hallott valamit vagy esetleg történt valami a családban ami miatt erre gondol?Jár oviba?nem ott hallhatott valamit?
2009. ápr. 23. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Az én fiam 3 éves lesz, mikor érkezik a kistesó :) Tudja már, hogy babát várok, de egyenlőre még csak a lapos hasamnak magyaráz meg ad puszit.

A könyv amit keresel, a Peti Ida és Picuri. Én ezen nőttem fel. 10 éves voltam mikor a kistesóm született, és ebből lettem felvilágosítva. Szerintem nagyon jó kis könyv.

Próbált meg az ismertebb licitálós oldalakon megkeresni, mert nem tudom, hogy még megjelenik e.

Boldog babavárást :)

2009. ápr. 23. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyerekeknek szló könyv a terhességről és a születésről: Sehány éves kislány.
2009. ápr. 23. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!