Szerintetek nem fura ha egy 38 éves no teherbe esik? (már 1gyermeke van)
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 18:29
1/18 anonim válasza:
Mostanában divat még ettől idősebb korban is szülni. Első a karrier stb.
2/18 anonim válasza:
nem, miért lenne fura?
anyukám is 38 évesen szült engem (pedig ez már 35 éves volt) és én is tervezek még egy babát
én nem látok ebben semmi kivetnivalót
3/18 anonim válasza:
Nem fura,ma már egyre későbbre tolódik a terhesség.Sok boldogságot nekik!
5/18 anonim válasza:
Általános mostanában, bár genetikailag nem a legmegfelelőbb kor a gyermekvállalásra.
Nőnek a kockázati tényezők.... De jobb később, mint soha. :)
6/18 anonim válasza:
Egyik kolléganőm 37 évesen esett teherbe és szült először. Nem a karrier miatt, hanem azért, mert addig nem sikerült. Most 40 éves és a másodikkal várandós. Teljesen egészséges, fitt, remekül érzi magát, fiatalosabb a koránál.
Nem tudhatjuk, hogy ki miért vállal későn gyermeket, van, aki előbb utazgat, egzisztenciát teremt, vagy csak simán nem találja meg a gyermekvállaláshoz ideális férfit.
Úgyhogy számomra nem, nem fura. :)
7/18 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne fura? Mostanában gyakori, mert kicsit kitolódott a gyermekvállalás, de régebben is volt rá példa. A barátnőmet is annyi idősen szülte az anyukája, és már 4. gyermek volt. Van ilyen, ez még egyáltalán nem fura.
8/18 anonim válasza:
Én most töltöttem a 37-et, és 7 hetes terhes vagyok. Van már két gyerkőcöm. Nem érzem magam öregnek még egy gyerekhez. :)
9/18 anonim válasza:
Nagyon gyakori manapság, bár nekem ennek ellenére "fura". Biztos ez azért van, mert fiatal anyuka vagyok. Csak a karrier miatt én nem halasztanám eddig a babát, de ha más egyéb ok miatt nem sikerült volna a 20as éveim végéig, akkor biztos bevállalnám annyi idősen is. Gondolom sokan vannak ezzel így :))
10/18 anonim válasza:
igen, nagyon gyakori! a szülés felkészitő tanfolyamon szinte kislánynak érzem magam a 27évemmel a többiek között, talán még egy korombeli csajszi és egy nagyon fiatal(kb18)van a többiek mind tőlem legalább egy 10essel idősebbek. én mellesleg nem tartom ezt olyan jó dolognak, de tényleg ennyire kitolodik...vagy uj pasi-közös gyereket akarnak...vagy nem tudom:) de sok boldogságot nekik természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!