Missed ab. után 3 hónappal teherbe estem! Mikortol mondhatom azt, hogy minden rendbe van? Hányadik héttől nem történhet semmi rossz?
az első 12 hét a legkockázatosabb.
Egészséges nagy babát és könnyű terhességet kívánok!
Szia!Én 5 hónap utána lettem terhes (11-12. héten vetéltem el), hasonlóan mint az előző hozzászóló én is félve mentem minden alkalommal wc-re. Próbáltam pozitívan gondolkodni és segített. Az első 12. hét nagyon hosszúnak tűnt.
Boldog babavárást és nyugalom, ha tehetted pihenjél sokat.
23 hetes kismama
Én 36 hetesen szültem halott babát!
Tehát bármikor történhet rossz!!!
Sajnos soha nem lehetsz benne 100%-ig biztos, hogy minden rendben lesz. Van akinek a kiírt időpont után egy nappal hal meg a babája, sőt, ha már megszületett akkor sem garantálhatja neked senki, hogy egészséges felnőtt lesz belőle. Ez ilyen, a szülőség folyamatos aggódással jár sajnos.
A 12. héttől viszont ritkábban fordul elő vetélés/missed ab.
Nekem is két korai vetélésem volt a fiam után. Én mindig úgy mondom, hogy 6 hetesen vetéltem el, mert nekem is a méretei alapján 6 hetesen állt meg a fejlődésben mindkettő, függetlenül attól, hogy az elősnél 8 hetesen kezdtem el vérezni (pont aznap, amikor az első dokilátogatás lett volna du, így következő nap műtét. :o( ), a másodiknál pedig 9 hetesen kezdtem vérezgetni, majdnem 10 hetes voltam, mikor a műtét volt. A másodiknál viszont 7+4 hetesen voltam dokinál, akkor még pulzálást láttunk és 6+4 hetesnek felelt meg. Így kb. 2 hétig csak volt, és nem fejlődött....
Szóval ezt csak azért írtam, mert sokszor nem tudom, hogy akik azt írják, hogy 11-12 stb. hetesen vetélnek el, addig élt a babájuk, és volt szívhang is, vagy akkor volt a műtét....
Most 9+5 hetes vagyok, és 9+1 hetesen erős szívhangja volt, és láttam mocorogni is a picurt, méreteiben teljesen megfelelt. Szóval most még nem aggódom kb. egy hétig, de utána már megint fogok még, mert csak 3 hét múlva kell mennem a 12. heti UH-ra. Nekem már ez haladás, hogy ekkorka a picur, és bár a második vetélésnél is úgy álltunk hozzá, hogy még egyszer nem történhet meg velünk a baj, most már bizakodom. Azért a hírrel inkább várok még 3 hetet.... az a tuti... De szerintem már előbb kiszúrják rajtam, mert már úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!