Missed ab. után 3 hónapra rá teherbe estem! Volt már valaki igy? Mi volt az amit másképp csináltatok, mint az előző terhességeteknél, hogy ne történjen semmi rossz?
Én rá fél évre estem újra teherbe,semmit nem csináltam másképp,annyi,hogy a dokim írt fel Utrogestant!
Nektek nem írt fel a dokitok?
Szia/Sziasztok...
Én 4 hónapra a missed ab után már teherbe is estem.
Utrogestánt kaptam én is,amit 16. hétig kellett alkalmazni,mert hüvelytabi volt az enyém.Sokat kellett feküdni,vitaminokat szedni.A házasélet eleinte nem volt tilos,csak óvatosságra voltunk intve,később a vége felé már tiltólistás volt..de kibírtuk:)))megoldottuk:)
2 hetente jártam uh-ra.
És reméltem és bizakodtam,hogy most minden rendben lesz.
Igy is lett,most az ágyikójában szuszog az "eredmény":))
egészséges,gyönyörűséges kiscsajom:)
Minden jót és kitartást Neked kedves kérdező és minden kedves sorstársunknak!
Én missed ab után 4 hónappal estem teherbe. Van egy lombikos kislányom, a szoptatás abbahagyása után 3 hónappal csodák csodájára spontán teherbe estem, de 8 hetesen elment a baba.
A missed ab után 2 hónapig nem jött meg, majd a 3. normál mensi után újra + lett a teszt.
Kértem a dokimat hogy írjon fel Utrot, de azt mondta ha nem akar maradni a baba az sem segít, ha viszont minden rendben akkor fölösleges.
Én semmit nem csináltam másképp. Szexelni nem mertünk, meg nem fürödtem meleg vízben, ennyi.
Most vagyok 35 hetes. :)
Jó babavárást kívánok!
Bírom ezeket az orvosokat,h azt mondják ha maradni akar akkor marad a baba...
A sárgatest elégtelenségnek semmi köze a babához...ha az nem működik megfelelően akkor egy egészséges baba is "meghal"sajnos..ezt a petefészek,később a méh termeli,a köztes időszakban,amig egyik átveszi a másiktól a termelődést,történhet meg a baj...ezt védi ki az utrogestán is...de abban igaza van az orvosnak,ha a baba nem életképes,akkor ezek a tabletták sem tartják életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!