Alacsony lett az afp-ém. Nagyon elkeseredtem! Másnak is lett rossz afp-je? Téves volt?
1.gyermek: AFP - 0,47 lett, minden más oké, akkor voltam 31 éves, elküldtek a SOTE genetikára, de ott azt mondták, minden oké.
2.gyermek: AFP - 0,55 lett, most vagyok 33 éves, minden más oké, most is küldtek a SOTE genetikára, bár javasoltak magzatvízvételt de végül nem egyeztünk bele. Voltunk egy remek pesti központban, ott alapos UH után mindent rendben találtak.
A lényeg az, hogy az AFP elavult már, bár jelezhet bajt de általában csak egy téves "riasztás".
Első gyermekem makk egészséges kislány, 19 hónapos.
A második még pocaklakó :)
Lehet elküldenek a SOTE genetikára ( hány éves vagy? ), oda menj el de nem lesz semmi gond.
3.vagyok, fiatal vagy és tökéletes a többi eredményed. Akkor "csak" korán vettek vért AFP-re, sajnálom hogy ezzel felesleges idegeskedést okoztak :(
Semmi baj nem lesz, meglátod.
Én 22 évesen szültem!
Első voltam.
Komolyan, az ország mely részén idegesítik még azzal a kismamákat, hogy önmagában AFP-t néznek?!
érdemes megnézni az átfedést a még rossznak diagnosztizált és a már jó afp eredmények között... kb. 0,3-tól már bőven van téves riasztás...
a betöltött 16. héten kell menni, nem pedig a 15. hétben.
az előző cikk agyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!