Már nagyon kivagyok! Biztos mindenki rossz anyának tart! Teljesen elkeseredtem! Mit csináljak vele?
Nyugodj meg, vannak ilyen időszakok, lesznek is még.
Időről időre előjönnek az átmeneti evés-zavarok, és az átmeneti anyán-lógások.
Ha nincs láza, nem levert, alapvetően jó a kedve, akkor aligha beteg.
A nagy meleg is okozhatja a nyűgösséget, étvágytalanságot.
Az én kislányom 11 hónapos nagyon sok folyadékot iszik enni alig eszik, egy virsli, egy pingi, pár szem keksz és ennyi, nincs étvágya.
4 hósom dettó ugyanezt csinálja. szerintem ez tuti, hogy a front, én csak akkor veszem fel ha végképp nem megy másképp, mert nekem is leszakad a derekam és nem bírom, meg nem is akarom egyfolytában hurcibálni.
Egyébként sokkal fáradtabb is, ez is az időjárástól van, gondoljatok bele, hogy két naponta változik, ez minket is megvisel. Tegnap majdnem egész nap aludt! Próbáljátok figyelni a kis jelzéseket. Mondjuk ez nálunk sem egyszerű, mert ha nem elég fáradt az alváshoz, akkor követeli, hogy foglalkozzak vele (nem a kézben levést, de ott kell lennem, meg játszani vele), de egy pillanat alatt átlendül a holtponton, és akkor már tényleg csak sokáig ringatva alszik el, vagy leteszem-felveszem-et játszunk... úgyhogy én most próbálkozom, hogy az első álmos jelnél kisit babusgatom még, ringatom és teszem is le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!