Ma voltam méhszájvizsgálaton, és a dokim a kiskönyvembe azt írta, hogy CX2000. Ez mit jelent? Jó, vagy rossz? Köszönöm aki segít.20hkm
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 22:06
1/4 anonim válasza:
Nem rossz, annyit jelent hogy meg van kicsi rövidülve a méhnyakad, de teljesen zárt vagy. Nem kell többet pihened szerintem, de ha eddig végeztél kicsit nehezebb melót, emelést, azért azt most már amúgy se tedd. Vigyázz magatokra, és boldog babavárást!
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm neked a gyors választ. És az mit jelent, hogy meg van rövidülve a méhnyak? Kellemes Ünnepeket kívánok.
2011. dec. 19. 22:53
3/4 anonim válasza:
3000-es ilyenkor a legideálisabb eredmény. Viszont a 2000-es is jó. Annyit jelent, hogy 2cm-es a méhnyakad, de mindegyik méhszájad zárt(külső, belső, középső) ezeket jelzik a te esetedben a 0-ák. Valakinek alapból rövidebb, mert olyan a genetikai adottsága vagy előfordul többedik terhességnél is. Én is alapból rövidebbel indultam, mert annó volt egy méhnyakszájkimetszésem. Semmit nem kellett máshogy csinálnom. Azért túl nehezet ne emelgess, és ne hajolgass sokat. Csak elővigyázatosságból. Amúgy nekem 28 hetes kortól már csak 1000-es az eredményem. Itt már kímélő életmód javasolt, és bár az orvos azt mondta, hogy nem kell egész nap feküdnöm, én feküdtem, biztos ami biztos alapon. Most vagyok 35 hetes, már azért többet vagyok talpon pár napja. Kellemes babavárást.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már értem. Nekem ez már a harmadik terhességem, de az előző terhességeimnél ilyen idősen 3000-es volt. Ezért nem tudtam, hogy mit jelent. De akkor megnyugodtam. Próbálom kímélni magam, már amennyire tudom. Neked is Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok:)
2011. dec. 20. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!