A szabadkai piacon tudok forintba fizetni? A határon mi történhet velem rossz esetben, ha túl sok ruhafélét hoznék be?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 19:31
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én most voltam, és nem váltottam dinárt, elfogadták a forintot is. De ez szerintem az árustól is függ. Lehet nekem szerencsém volt. De van a piacon pénz váltó is, tehát legfeljebb váltasz pénzt.
Legrosszabb esetben megvámolnak. Nézd nem tudom mennyi ruhára gondolsz, de ha egy táskába beleteszed őket, akkor simán át lehet hozni. Ha nagyon feltűnően felpakolod új ruhákkal a kocsi hátsó ülését, akkor lehet megvámolnak. Nem célszerű feltűnősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!