Van itt olyan kismami aki mensi előtti héten esett teherbe és biztosra tudja?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 04:04
1/16 anonim válasza:
igen,akkor is teherbe lehet esni,és mensi alatt is!
2/16 anonim válasza:
igen én így járta, és most a 9. hetet taposom:)
3/16 A kérdező kommentje:
ez igy eleg altalanos es szerintem nagyon keves az esely,foleg mensikor de nem kizart,de ezert kerdeztem hogy van e itt olyan kismama aki konkretan akkor esett teherbe!
2012. jan. 10. 13:03
4/16 A kérdező kommentje:
2. nagyon gratulalok!:)
arra lennek kivancsi mikor fogant meg?kimaradt e a mensid?es hogy szamitottal e a babara?
2012. jan. 10. 13:07
5/16 anonim válasza:
Mensi megjövetele előtt 2 nappal estem teherbe első babómmal.
6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó!
És el is maradt a mensid egyből?Mensis tüneteid voltak egyébként?
2012. jan. 10. 17:16
7/16 anonim válasza:
Úgy volt, hogy volt kb 1 csepp vér a bugyimon de nem jött meg mégsem aztán 6 napra rá már pozi volt a tesztem!nekem akkor csak három hónapig mensi szerű görcseim voltak. A mostani babómnál meg semmi hasgörcs csak hányinger.
8/16 anonim válasza:
Mi is így jártunk, a következő menszesz előtt 3 nappal estem teherbe, ekkor volt egy ún. késői peteérésem.v
Van már két kisfiam, a nagyobbik 3 éves, a kisebbik még csak 10 hónapos és most várjuk a harmadikat...
10 hetes vagyok, és bár szerettünk volna nagyobb korkülönbséget az elvetetés szóba sem jöhetett.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Gratulálok a babákhoz,sok boldogságot kívánok hozzájuk!:)
2012. jan. 13. 09:18
10/16 anonim válasza:
Tesóm.
Az első lányával is, és most a 16 hetes magzattal is a menzesz előtti héten esett teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!