Ma voltam a 12. heti genetikai UH-n, és a szonográfus azt mondta 80%-ban fiú, szerintetek mennyire lehet biztosra venni? Esetleg volt valaki akinek szintén kisfiút mondtak és a végén lány lett?
Nekem egy nagyon jó imserösömnél volt. 12-14-16 hetesen volt UH-n egyértelmüen kisiut mondtak ( lányt szeretett volna, de örült hogy fiu lesz), majd 20 hetesen kislány lett belöle, és teljesen el volt keseredve, mert már bele élte magát. Kislánya lett, de jó pár hét eltelt mire bele tudta élni magát egy másik nembe.
80%-nál ott a kislány lehetösége. èn azt mondom 12-ik héten egy normál orvos még nem mond semmit sem, vagy ha találgat akkor 50%-nál többet nem mond.
Nekem 12-iken semmit nem mondott, most voltam egy család barátnál (fél család orvos vagy eüben dolgozik, és anyósom elvitt a barátjához), 14 hetesen de rosszul feküdt és látta a köldökzsinort de igazából mást nem. köldökzsinor egyébként annyira egyértelmü volt a kishurkák meg minden. (masoidk gyerek)
Nekem is a 12 heti UH-on mondták 80%-ra hogy kisfiú. Most a 4D-n ezt meg is erősítették.
29 hetes km
12 hetesen egyértelműen fiúnak mondták, 18 hetesen inkább lánynak. Február elején megyek a 32. hetire, kíváncsi leszek, ott mit tippelnek majd.
Szerintem sem szabad biztosra venni a 12 heti meghatározást, hiszen akkor még annyira picuri minden.
Köszönöm a sok választ, szerintem 20. hét körül elmegyek 4D-uh-ra és akkor hátha megmutatja magát és pontosan megmondják.
Boldog babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!