8 hetes kismami vagyok, néha fájdogál alul a hasam, baj nem lehet ugye? Vérzés, barna folyás abszolút nincs! Miért lehet?
Kora terhességi tünet. Teljesen normális. Hormonok + készülődik növekedni a méhed.
Gratulálok a babához!
Gratulálok a babádhoz.
Folyamatosan nő a méhed azért fáj a hasad.nekem végig fájt főleg már a 36 héttől ...
Szép terhességet!
Nyugi nincs baj.én is mindig paráztam mindentől....
Utolso vagyok ilyenre ne is gondolj.
És ha nem akarod idegesiteni magad hülyeségekkel mert van az is bőven akkor csak a szép dolgokról olvass vagy ne gyere erre az oldalra rosszat olvasni...nekem anno ezt tanácsolták mert én ugyan ilyen voltam...feljártam ide kérdéseket tettem fel de a fájdalmas és rossz kérdéseket nem olvastam el...
Fogadj meg egy dolgot: nem olvasgatsz baromságokat, egy dologra gondolj csak: veled nem történhet rossz, addig nem aggódsz, amíg a doki azt nem mondja, hogy gáz van. Így lehetsz boldog kismama.
Egyél magneb-ot. az segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!