Van itt olyan kismami aki mensi előtti héten esett teherbe és biztosra tudja?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 04:04
11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Köszönöm a választ és gratulálok tesódnak!:)Tudod esetleg hogy milyen hosszúak voltak a ciklusai?
És többiektől is ezt kérdezném!:)
2012. jan. 13. 10:19
12/16 anonim válasza:
Szia, nekem 27 napos ciklusnál a 18. nap éjjel fogant. Barna maszatolás volt menszi helyett. Az is lehet, hogy beágyazódás miatt. Két napra rá időn túli pozitív, másnap már rendesen :) Nem éreztem semmit. A rosszullétek a 7. héten kezdődtek.
13/16 anonim válasza:
Mindkét gyerekem így fogant, kb. a 30. nap körül, a ciklusaim átlagosan 35 naposak. Nálam nem is a menzesz alapján számolták a terhességi kort, hanem az UH méretek alapján.
14/16 anonim válasza:
Érdekes volt egyébként. Biztosra nem tudom mondani, de mindig hosszú volt a ciklusom, és már vártam a mensimet, amikor úgy voltunk együtt a férjemmel, hogy nem szakítottuk meg. Kb. 2-3x lehettünk így együtt, nem is jött meg a mensim. Pedig már akkor mondtam a páromnak, hogy nyugodtan jöhet belém, mert már érzem, hogy meg fog jönni. 9 hónap múlva a baba jött, immár 3,5 éves. :)
15/16 anonim válasza:
Szia! Első terhességem aznap fogant, amikorra a menstruációmat vártam. Ezt biztosra tudom, mivel előtte legalább 2 hétig nem szeretkeztünk (utána sem) és a terhességi kor is ennek az időpontnak felelt meg UH alapján. Fix, másodperc pontosságú 28 napos ciklusaim voltak. Aznap már meg sem jött, még pecsételés sem volt. Szép napot!
16/16 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem pár hónapja 35-38 naposak a ciklusaim,de fogalmam sincs mitől!
Mára nem vártam (ha az eredeti felállást nézem) és múlt hét végén mi sem védekeztünk!:)
Szóval akkor simán lehet baba belőle?:)
És kedves Válaszolók!
Meg voltak a mensis tüneteitek?Szóval éreztetek derékfáját,cicifájdalmat,kedélyhullámokat vagy más mensire jellemző tünetet?
A babákhoz gratulálok mindenkinek!:)
2012. jan. 13. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!