14-15 hetes kismamik, hogy vagytok?
Nekem is megszűnt a hányinger, ami megvan, az, hogy néha fáj a derekam és az állandó wcre rohangálás, az éjszakai felkelés, de a cicim sem fáj már pár hete. Mondjuk én szédülni sosem szédültem.
Olyan fura, hogy alig van tünet, jobban szerettem az állandó hányingert...
És képzeld, este, amikor lefeküdtem, mintha éreztem volna a babát. Közvetlen egymás után két kis icicpici gyenge simi jött belülről, nem volt hasonlítható bélmozgáshoz.
Utána el sem tudtam aludni, odatettem a kezem, ahol éreztem, változtatgattam a testhelyzetet, hátha újra előjön, de nem :)
Mostmár figyelek rá!
Én csak június 26-án megyek AFP-re, neked szurkolok, hogy rendben legyen!! Majd megírod, mi lett az eredménye?
14+3 hetes kismami
Én 1 kilót híztam a 10-14.heti védônôi vizsgálat között.
Nagyon meglepôdtem, mert noha hányingerem sokszor volt, de az étvágyam az úgyanúgy megvan, sosem hánytam. Mondjuk van is rajtam úszógumis felesleg...sajnos, de többre számítottam. Védônô meg is dícsért.
Én is nagyonnagyonnagyon gondolkoztam a szívhangfigyelôn, de párom szerint csak beparáztatna, ha nem találnám meg a szívhangot, és ha baj van, akkor azt úgyis megtudom.
DE NEM LESZ!! BÍZNUNK KELL BENNE!!!!!
Ti mennyire szeretnétek tudni, kislány lesz vagy kisfiú?
Mikor mentek vizsgálatra?
Már tudjuk hogy fiú,13 hetesen voltunk,megmondta a doki.:) De annyira éreztem hogy fiú.Holnap megyünk 4d-s Uh-ra,igaz még nagyon kis soványka lesz,de úgy várom hogy láthassam:)Holnap után kéne menni sima Uhra,de áttesszük a jövő hétre,mert nem tenne jót egymás után neki.Az elején én is beparáztam mikor nem találtam semmit, de most már nem,már a köldökzsinór is megnyugtat.:)
Jó Neked hogy csak 1 kilót híztál,engem biztos szidni fognak...
Kedves Utolsó!
Mi volt a 4D ultrahangon?
Megerősítettek abban, hogy kislegény rejt a pocak?
Mi vasárnap megyünk el, férjem még nem látta csak fotón a kicsit, biztos nagy élmény lesz neki.
Na meg semmi tünetem nincs, nagyon várom látni, hogy minden rendben van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!