Hogy vagytok 26 hetes kismamik? Volt már valaki 4D uh?
Sziasztok! Én is 24 hetes vagyok, szeptember 18-ra vagyok kiírva. Nálunk is második baba lesz, van már egy 15 hónapos kicsi hercegnőnk és most kisfiút várunk. Nagyon várjuk már Őt!
Én is jól vagyok, bár a hasam egyre nagyobb és nagyobb, lányommal is hatalmas hasam lett a végére, szerintem most sem lesz kisebb... Kínoz esténként a gyomorsav, meg ha sokat mászkálok fáj a derekam, de egyelőre ennyi.
Utolsó vagyok!
A lényegre nem válaszoltam, mi 19 hetesen voltunk 4D-n, meg a magándokim minden hónapban a kötelező vizsgálatkor megmutatja 4D-ben is a Manót és ad is mindig 1 képet, úgyhogy szerintem mi már kifejezett babamozira nem megyünk, mert így is van lehetőségem minden hónapban látni 4D-ben:)
Én aug.30.-ra vagyok kiírva első babánk lesz. Már 17. héten kiderült hogy kisfiú, azóta csak megerősítette :) Pont 25 hetesen voltam 4D elég jó képek készültek bár elég szégyellős a drágám, a kis arcát nagyon takargatta.
Könnyű szülést kívánok mindenkinek :)
Szia!
Én szept. 1-jére vagyok kiírva. Múlt hét csütörtökön voltunk 4D. Minden rendben a kisfiammal, szépen növekszik, talán még nagyon is. 27 hetesnek felel meg, azt mondták, hogyha ilyen ütemben fejlődik, akár aug. 23-án is szülhetek (de a legjobb az lesz, ha már aug. 15-re össze lesz készítve a kórházi csomag). Nekem első babám lesz, és már nagyon várjuk az érkezését.
Velem is minden rendben szerencsére, igaz sokat fáj a hátam, mivel 9 órát ülök a munkahelyen. A pocim is szép nagy, kérdezik is, hogy ikrek-e, akkora.
Sok boldogságot és jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!