Kismamik, ti is így vagytok vele?
én nem félek a szüléstől, sőt, inkább várom, szinte kíváncsisággal tölt el, hogy milyen a szülési fájdalom és milyen érzés megszülni a babámat és először meglátni, megölelni, szinte nem bírom kivárni. más is így van ezzel vagy ti féltek?
32hkm
Az elsovel belott hajjal mentem szulni, ket kisboronddel..... NEm feltem a szulestol.
MAjd kozelrol megtapasztaltam.
Most a masodikkal vagyok terhes. Csakis epiduralissal fogok szulni, mivel az elsovel majdnem ottmaradtunk mindketten.
hát én nagyon féltem de valamelyik nap , olvastam olyan emberek véleményét akik túl estek , rajta így már izgatott vagyok :)
27 hkm
Én féltem, de persze kíváncsi voltam, és vártam a rózsaszín ködöt. Nem így lett. Utolsó pillanatban császároztak, a gyereket csak 1 pillanatra a fejemhez tették, hogy megnézhessem és rohantak vele a csecsemőosztályra. Csak másnap vehettem a kezembe.
Kívánom, hogy nagyon szép szülésed legyen.
Az elsőnél nem féltem.
A másodiknál (indított volt túlhordás miatt) az oxi bekötése után pánikoltam be, de istenesen, akkor döbbentem rá, hogy ez a baba is kijön valahogy. :)
Arra gondoltam, hogy erre én nem leszek képes még egyszer, kizárt. Aztán a szülésznő megnyugtatott,nagyon jó fej volt-
inkább izgulok :) de már alig várom az első találkozást!
24 hkm
Szia!
Én is így vagyok vele, ahogy te, szeretném ha lassan már túllennénk rajta, viszont fogalmam sincs, kérjek-e epidurálist, most ezen agyalok... Ma végre bepakoltam a kórházi cucc 90%-át... Én inkább az utána levő dolgoktól tartok, mint magától a szüléstől. Tudom, hogy fájni fog, de nem nagyon izgat, csak az, hogy a bébi egészségesen rendben jöjjön világra. Örökkévalóságnak tűnik már ez a 2 hét.. :-)
További boldog babavárást, hidd el hamar odaérsz a finish-hez! :-)
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!