Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ti is így vagytok vele?

Kismamik, ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés

én nem félek a szüléstől, sőt, inkább várom, szinte kíváncsisággal tölt el, hogy milyen a szülési fájdalom és milyen érzés megszülni a babámat és először meglátni, megölelni, szinte nem bírom kivárni. más is így van ezzel vagy ti féltek?

32hkm

2012. máj. 15. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az első előtt nem féltem, de nem tetszett egyik szülési verzió sem. Túlhordtam, már alig vártam, hogy mehessünk a szülőszobára. Ott nem féltem egyáltalán.

A másodikat indították, ott ültem a szülőszobában és akkor kitört rajtam a pánik. Szerencsére nem tartott sokáig, csak eszembe jutott az előző szülésem. Pedig nem volt vészes és összesen 3 óráig tartott. De akkor is a legrosszabbkor jutott eszembe. :D De aztán megintcsak sodródtam az árral. 2,5 óra volt.

Most a 3. babát várom, van bennem egy kis félsz, de ahogy közeledik az idő, annál inkább várni fogom. :)

2012. máj. 15. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Elsőnél nem féltem, mert nem tudtam mi vár rám. 3,5 óra után megcsászároztak, mert mekóniumos volt a magzatvíz. Egyáltalán nem bírom a fájdalmat, úgyhogy megkönnyebbültem mikor betoltak a műtőbe. Most viszont rettegek a szüléstől. Messze van még november, de sokat van az eszembe hogy mi lesz majd. Remélem nem tart majd soká. Szeretnék már túl lenni az egészen, de még olyan messze van.
2012. máj. 15. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:

31. hétben járok, várom a szülést, izgatott vagyok. Annyi szülési tapasztalatról olvastam már...! Tudom, hogy fájni fog, a lényeg, hogy ne legyen a babának semmi baja, pozitívan állok az egészhez. Akkor fogok félni mikor elkezdődnek a fájások, hiszen nem tudhatom mi vár majd rám a köv. pár órában.

Szurkolok mindenkinek, aki meg már túl van rajta szép babázós időszakot kívánok!:))

2012. máj. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!