34 hetes kismamik hogy vagytok? Kisfiú vagy kislány lesz?
Én már szeretném ha túl lennék rajta, már elég kényelmetlen a pocim :-)
Nekünk második baba lesz a kisfiam júliusban lesz 3 éves, most pedig kislányt várunk:-)
Június 3-ra vagyok kiírva.
Én júni 11-re vagyok kiírva. Nekm is második baba lesz, kisfiú. Van már egy 2 éves kislányom. :)
Hát elég sok kellemtlenségem van már a pocak miatt, de még bírom! Persze feküdni sehogy se jó, sétálgatni se nagyon bírok, nem vagyok túl fitt... Egész nap álmos vagyok, de a 2 éveském mellett nem lehet aludni és unatkozni! :) Még most mosom a textilpelusokat meg az ágyneműket, babahordozót, stb... A rucikkal már kész vagyok szerencsére! Mert a vasalás már nagyon fárasztó, a derekam nagyon szokott fájni tőle.
Június 1-re vagyok kiírva hivatalosan, de program császár lesz sajnos, úgyhogy május 28 legkésőbb.
Nekünk is második gyerkőc, az első fiú, júniusban lesz 2 éves, és most lányunk lesz.
Néha már én is szeretnék túllenni rajta, de ugyanakkor nem bánnám, ha kivárná még azt az egy hónapot, mert van még mit tenni-venni, csak valahogy ez a pocakosság most nehezebb mint az előzővel volt.
Június 12-re vagyok kiírva, első baba :) Nagyon várjuk már, kisfiú lesz. Teljesen változó a helyzet: egyszer olyan erősnek érzem magam, hogy már rohannék szülni(persze ráér még) máskor meg a félelmek dominálnak. Ti már nagyrészt a másodikat várjátok, de biztos emlékeztek még az elsőre, ezer kérdés merül fel bennem, jegyzetelek, szerencsére nagyon kedves dokim van, így mindent meg tudunk beszélni vele.
A pocak? egyre nehezebben fér:)
Előkészületekkel rendben vagyunk, apróságok hiányoznak, de ez már pár perces vásárlás kérdése (orrszi-porszi, gézlap. Igyekeztem, mert fogalmam sem volt, hogy a 9. hónapot hogy fogom bírni, bizony már most egyre nehezebb. Picit én is többet híztam, ez is rátesz.
Jó babavárást és gyors szülést (ha van ilyen) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!