18 hetes kismamik! Mozog a pocaklakó? jól vagytok? Hízással hogy álltok? Afp?
Szia!
Igaz, én csak szombaton leszek 18. hetes, de azért írok! :)
Az AFP eredményem jhét hétfőn lesz meg, izgulok is miatta. 1 hete voltunk uh-n, akkor doki mindent rendben talált, és azt mondta, hogy kislányt lát! :)))
Mocorgást éreztem péntek óta minden nap egy picit, olyan pukkanó érzéseket. Azt hiszem ez már Ő!!!
Hízással rosszul állok, eddig 4 kg jött fel.
És TE? Érzed már a picit? Eredményed van?
Sziasztok, mi tegnap voltunk 18 hetesen. Nekem ez már a második babám, már 16. hét óta érzem őt mocorogni. :)
Hízni elvileg fél-1 kg-ot híztam, de ez nem is csoda hisz a kisfiam után szaladgálok egész nap. Meg ha alszik délután, akkor tornázom 20 percet. Afp eredményem már biztosan a dokinál van, de csak jövőhét hétfőn jutok el hozzá. Nálunk még nem tudni ki lakik a pocakban, de hamarosan remélem kiderül a 4d uh-n.
sziasztok én 17 hetes vagyok 4 kilót híztam eddig már egy hete érzek én is ilyen rezgéseket,de ma reggel mintha enyhe rugás is lett volna.
Az afp meg 27,2 nincs megjegyzés szerintem jó. A védőnőhöz jövő héten megyek akkor mondja meg hogy jó-e.
Sziasztok!
Én ma vagyok 17+5 hetes, egész jól vagyok, csak az ülőmunka akaszt ki néha... Egész nap mehetnékem van, mióta elmúlt a hányinger a 14. héten... ;-)
Az állandóan álmos, fekvős időszakban híztam 2 kg-ot, de mióta tele vagyok energiával, többet mozgok és a kezdő súlyomnál vagyok.
AFP eredmény alacsony lett, 06.04-én megyünk a genetikai UH-ra. Nem félek, mert a 12. heti UH-on minden oké volt, 15+6 hetesen voltam a vérvételen, tehát várható volt az alacsony eredmény. (0,08-al alacsonyabb, mint a határérték.)
A nemét itt még nem tudták megmondani, de állítólag a genetikai UH-on 99%-nak megmondják... Már nagyon várom! :-D
Utolsó vagyok!
Mocorgás? Azt hiszem, érzek valamit... Majd utólag megmondom! ;-)
Első Baba amúgy!
Első vagyok.
Én táppénzen vagyok a 6. hét óta, mert elég sok bajom volt. Ezért is szedtem fel ezt a 4 kg-t, mert az elején csak feküdtem, muszáj volt. Most már tök jól vagyok, de az étvágyam az sajnos megmaradt.
Azt hiszem a 2. hozzászóló írta, hogy szokott tornázni. Milyen gyakorlatokat csinálsz?
4. vagyok.
Én dolgozom, könyvelek. Dolgozni fogok, amíg csak bírok... Az üléssel van egyedül gondom. Többször járkálok egy nap az udvaron körbe-körbe... Biztos hülyének néznek. ;-)
Október 5-től mehetek TGYÁS-ra, szeretném kihúzni szeptember közepéig a munkát. Majd meglátjuk! Miattam nem fogom abbahagyni a munkát, de amint a Baba érdeke azt kívánja... Minusz 30ezer Ft ide vagy oda, nem mindegy, de majd meglátjuk!
De jó! Ki is próbálom! :) Köszi a tippet!
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!